Τι “παραξενιά” έχει κάθε ζώδιο!

0

Τα ζώδια έχουν να μας πουν πολλά. Από τα χαρακτηριστικά που έχει το κάθε ζώδιο, πως είναι στο κρεβάτι, μέχρι και πως είναι το καθένα μέσα σε μια σχέση. Περίμενες ποτέ σου να μάθεις και τι “παραξενιά” έχει κάθε ζώδιο; Και όμως υπάρχουν κάποια περίεργα χαρακτηριστικά που ούτε θα σου πήγαινε το μυαλό ότι μπορεί να οφείλεται στο ζώδιο σου.

Ξέρω ότι σου έχω κεντρίσει ήδη το ενδιαφέρον και θα ήθελες πολύ να δεις τι μπορεί να είναι αυτό που είναι τόσο περίεργο στο ζώδιο σου. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και θα το ανακαλύψεις.

 

Τι περίεργο έχει κάθε ζώδιο

Κριός

zwdio krios

Κύρια χαρακτηριστικά των Κριών είναι η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και φυσικά οι ηγετικές τάσεις. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, οι Κριοί έχουν συνήθως κάποιο σημάδι στο μέτωπο ή στο πρόσωπο. Αυτό προκύπτει εξ’ αιτίας της θέλησης του να ηγούνται της “αγέλης” έστω και αν αυτό σημαίνει κάποια χτυπήματα στην πορεία.

Ταύρος

zwdio tavros

Πρακτικοί, υπεύθυνοι και μεθοδικοί οι Ταύροι. Έχουν πάντα κανονισμένες τις υποχρεώσεις τους και ταχτοποιημένο το σπίτι τους. Ίσως και για αυτό το λόγο να μην μας παραξένεψε τόσο η ιδιαιτερότητα του ζωδίου αυτού. Οι Ταύροι είναι εξαιρετικά καλοί με τη διαχείριση των χρημάτων τους και για αυτό κάθε χρόνο το “ταμείο” κλείνει με πολύ θετικά ποσά.

Δίδυμος

zwdio didimos

Σαν Δίδυμος που είσαι έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι και να μαθαίνεις νέες πληροφορίες γρήγορα. Ήξερες, όμως, ότι οι ιδέες που σου προκύπτουν κατά καιρούς θα μπορούσαν να κερδίσουν πολλά βραβεία; Και όμως, μέσα από έρευνα έχει αποδειχθεί ότι οι περισσότεροι κάτοχοι βραβείου Νόμπελ είναι Δίδυμοι.

Καρκίνος

zwdio karkinos

Πιστό και με φοβερά υψηλό δείκτη νοημοσύνης το ζώδιο του Καρκίνου. Βέβαια, τα έντονα χαρακτηριστικά τους δεν περιορίζονται μόνο στο πνευματικό κομμάτι. Είναι ζώδιο που κυβερνάται από την Σελήνη και για αυτό το λόγο οι Καρκίνοι τείνουν να έχουν πιο στρογγυλό πρόσωπο- όπως το σχήμα της Σελήνης!

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ediva.gr


Share.

Leave A Reply