Ποια είναι τα 5 πιο διαδεδομένα ψέματα που λένε οι γυναίκες στους άντρες;

0

Με το συγκεκριμένο θέμα μπαίνουν για τα καλά και οι άντρες στο παιχνίδι!Μήπως ήρθε η ώρα να τους δικαιολογήσουμε και κάπου; Να τους δώσουμε τα φώτα για να καταλάβουν κάτι από αυτό το σύνθετο μυαλό των γυναικών και να πράξουν όπως πρέπει; Γιατί εντάξει μια γυναίκα όσο αγγελικά πλασμένη και αν είναι τις παρασπονδίες της, τα τσαλιμάκια της, τις τσαχπινιές της τις κάνει και μερικές φορές τρελαίνει τους άμοιρους  άντρες!
Ιδού λοιπόν τα 5 πιο διαδεδομένα ψέματα που λέει η κοπέλα σου ακόμα και αν την θεωρείς “αγγελούδι”!

Ψέμα Νο 1
“Δεν είμαι θυμωμένη μαζί σου.”

Μην πέφτεις στη παγίδα. Φυσικά και είναι! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι! Σου μιλάει ένα γυναικείο μυαλό. Συγκεντρώσου! Άλλωστε είναι το πιο διαδεδομένο ψέμα που συνηθίζεται να λέγεται μέσα σε μία σχέση. Ειδικά οι γυναίκες που έχουν πληγωθεί στο παρελθόν από κάποιον άλλο άντρα αυτή η φράση λειτουργεί σαν άμυνα. Σε περιπτώσεις όπου εσύ μπορεί να ξεχάσεις τα γενέθλιά της, την επέτειο σας και άλλα τέτοια εννοείται πως την έχουν πειράξει και την γεμίζουν με αμφιβολίες και συνεπώς φτιάχνει τα δικά της σενάρια και τα επεκτείνει ανάλογα με την περίπτωση. Δεν σου λέει τίποτα γιατί είναι πονηρή! Θέλει να το ψάξει από όλες τις πλευρές αλλά μέχρι τότε δεν θα σου δείξει κάτι. Μέσα στο μυαλό της όμως καίγονται ερωτικά κύτταρα και καλλιεργούνται υποψίες και αμφιβολίες. Ναι ένας απλός τέτοιος λόγος είναι ικανός να μας “ξετινάξει”!

Πως θα το καταλάβεις –> Φυσικά από τις νευρικές κινήσεις που θα κάνει. Διότι ναι μεν σου λέει ότι δεν έχει νευριάσει αλλά κάπου πρέπει να βγάλει και αυτή την ένταση που έχει. Παρατήρησε βλέμμα και κινήσεις στα χέρια!

Τι πρέπει να κάνεις—> Πάρτην με το καλό και ρώτα την με όσο πιο γλυκό τρόπο μπορείς τι έχει και γιατί νευρίασε. Μην πτοηθείς όμως αμέσως και χάσεις την υπομονή σου με την πρώτη αρνητική αντίδραση που θα έχει. Σκοπός σου είναι να μην είστε τσακωμένοι. Προσπάθησέ το λίγο παραπάνω. Αυτό θέλει στην τελική!

Ψέμα Νο2
“ Δεν με νοιάζει αν πας σε στριπτιτζάδικο με τους φίλους σου.”

Και εκεί που νομίζεις ότι έχεις σχέση με το πιο cool κορίτσι…sorry λάθος εκτίμηση! Ακόμα και cool  να είναι γενικά στη σχέση σας όσο να ‘ναι περνάει πάντα από το μυαλό της το ενδεχόμενο όχι μόνο ότι κάποια θα σε ξεμυαλίσει αλλά ότι θα ερωτευτείς εν τέλει ένα κορίτσι από αυτά και θα θελήσεις να το “σώσεις” από την όλη αυτή κατάσταση! Επίσης δεν θέλει κάποια άλλη να σε διεγείρει σεξουαλικά. Θέλει μόνο αυτή να έχει την αποκλειστικότητα. Το γεγονός λοιπόν ότι της ζητάς την άδεια για κάτι τέτοιο σημαίνει αυτομάτως πως επιζητάς κάτι τέτοιο και της το λες ευθέως!
Πως θα το καταλάβεις-–> Ασυγχρόνιστες και άπειρες ερωτήσεις θα ξεπηδήσουν αυθόρμητα από το κεφάλι της: Αν παίζει το μάτι σου έξω, αν κοιτάς άλλες και σου αρέσουν, τι σκέφτεσαι όταν βλέπεις μία sexy κοπέλα στο δρόμο, τι θα κάνεις αν στην πέσει κάποια και είσαι μόνος σου..και αν έχεις πιει;

Τι πρέπει να κάνεις—> Πρέπει να της εξηγήσεις ότι εσείς οι άντρες βλέπετε σπίτι “κρυφά” και όποτε να’ ναι ταινίες πορνό χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο από την εφηβεία σας και για πάντα! Έτσι είναι η φύση σας. Αν δεν καταλάβει αυτό το σκεπτικό τουλάχιστον έκανες μια προσπάθεια μπας και πας στο στριπτιτζάδικο (που εσύ πας για να γελάσεις με τους φίλους σου!!!) χωρίς γκρίνια αλλά μάλλον δεν μπορείς να το αποφύγεις οπότε ακύρωσε το.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: followme.grShare.

Leave A Reply