Τι κάνεις και καταστρέφεις τη σχέση σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

0

Ποια είναι τα αρνητικά της συμπεριφοράς σου που κάνουν σαλάτα την ερωτική σου ζωή; Γιατί τσακώνεσαι και δεν βρίσκεις λύση με το ταίρι σου; Διάβασε το ζώδιό σου για να δεις τα λάθη σου, να τα διορθώσεις και να απολαύσεις το συναίσθημα.

Λάθη σε μία σχέση | Τι κάνεις και καταστρέφεις τη σχέση σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

ΚΡΙΟΣ

Είσαι αυθόρμητη, παρορμητική, ενθουσιώδης και παθιασμένη. Βιάζεσαι να απολαύσεις κάθε στιγμή σαν να είναι η τελευταία χωρίς βαθιά μέσα σου να ξέρεις τι θέλεις. Δίνεις υποσχέσεις αλλά βαριέσαι εύκολα, γι’ αυτό και οι σχέσεις σου αφήνουν συναισθηματικά κενά.

Είσαι εκρηκτική, οξύθυμη, νευριάζεις και ξεσπάς απότομα (ευτυχώς για λίγο) και δεν αφήνεις περιθώρια για εξηγήσεις στην άλλη πλευρά. Θέλεις ελευθερία κινήσεων και τρόπου σκέψης, δεν αντέχεις τα καλούπια. Νομίζεις πως είσαι αλάθητη και ρίχνεις πάντα με κάποιο τρόπο το φταίξιμο στους άλλους. Κάνεις γρήγορα σχέσεις και αν ο άλλος δεν είναι ο κατάλληλος, ξενερώνεις. Δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και αυτή η συμπεριφορά, τρομάζει.

Tip: Ενίσχυσε την διπλωματία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αργείς να αποφασίσεις, να ερωτευτείς και να κάνεις σχέση. Προχωράς σταθερά και λίγο καχύποπτα. Ακτινογραφείς το ταίρι σου για να δεις πόσο αξιόπιστος είναι. Δεν είναι λάθος αυτό αλλά πρέπει να μάθεις να ζεις τη στιγμή, γίνε λίγο πιο αυθόρμητη. Οι αργοί σου ρυθμοί κουράζουν. Τα θέλεις όλα τέλεια και όμορφα σχεδιασμένα. Αν κάτι πάει στραβά, κατηγορείς τον εαυτό σου και νευριάζεις.

Πιστεύεις πως όλα θέλουν χρόνο, κι άλλο χρόνο, κι άλλο χρόνο. Είσαι πολύ πρακτική, λογική, επίμονη και υπομονετική. Να ξέρεις πως οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Δίνεις ευκαιρίες, φθείρεις τον εαυτό σου, μαζεύεις πράγματα και στο τέλος ξεσπάς σαν ταύρος εν υαλοπωλείο. Δεν αλλάζεις εύκολα τις ιδέες σου, είσαι πεισματάρα. Κι αυτό πολλές φορές σε ωθεί σε σχέσεις με ανθρώπους που στην ουσία δεν σε καλύπτουν.

Tip: Στη βράση κολλάει το σίδερο, μην διαιωνίζεις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Βαριέσαι εύκολα και αγαπάς τις εμπειρίες. Η ερωτική σου ζωή είναι συνεχώς μπερδεμένη. Ενθουσιάζεσαι γρήγορα και όταν ο ενθουσιασμός φύγει, ψάχνεις για κάτι άλλο που να σε εξιτάρει. Είσαι επιπόλαιη, πληγώνεις και πληγώνεσαι. Έχεις εναλλαγές διαθέσεων και απόψεων και κάνεις λάθη. Λάθη που όταν επαναλαμβάνονται σε εκνευρίζουν.

Είσαι ανάλαφρη σε ζητήματα καρδιάς. Ξεπερνάς τα πάντα εύκολα και ζεις τον έρωτα όπως στα χρόνια της εφηβείας. Ξέρεις να ξεγλιστράς εύκολα από προβληματικές καταστάσεις. Όμως μην ξεγελιέσαι! Δεν σκέφτονται όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, δεν αντιμετωπίζουν όλοι ανάλαφρα το συναίσθημα στις σχέσεις.

Τip: Περιόρισε την επιπολαιότητά σου.

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: missbloom.grShare.

Leave A Reply