Σε ποιο ζώδιο ανήκουν οι χειρότεροι οδηγοί!

0

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα ζώδια με τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα; Την απάντηση έδωσε έρευνα που είχε διεξαχθεί από ασφαλιστική εταιρεία και δημοσιεύτηκε στη συνέχεια στην εφημερίδα Daily Mail, η οποία κατέγραφε τους οδηγούς που είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα σε ποσοστά επί τοις εκατό, προκειμένου να υπολογιστεί η δεξιοτεχνία τους ανά ζώδιο.

Τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν εντελώς τους αστρολόγους.

Ποιοι είναι λοιπόν οι καλύτεροι, ποιοι οι χειρότεροι και ποιοι οι πιο… ζημιάρηδες οδηγοί;

Οι καλύτεροι οδηγοί

Τα άτομα που άνηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού αναμένονταν και αναμείχθηκαν σε μικρό ποσοστό ατυχημάτων. Προσεκτικοί στους δρόμους αποδεικνύονται οι Τοξότες που, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και αποτελεσματικοί.

Οι ισορροπημένοι

Τρίτοι στη σειρά οι Αιγόκεροι, που ενώ δεν προβλέπονται ιδιαίτερα απρόσεκτοι, η πραγματική συχνότητα με την οποία εμπλέκονται σε ατυχήματα είναι σχετικά μεγάλη. Ακολουθούν οι Δίδυμοι, στους οποιούς οι αστρολόγοι έπεσαν τελείως έξω: ενώ τους θεωρούσαν μη επιρρεπείς στα ατυχήματα, η πραγματικότητα δείχνει το ακριβώς αντίθετο.

Στην πέμπτη θέση βρίσκονται οι Λέοντες, στους οποίους υπάρχει μια ισορροπημένη αναλογία παρατηρούμενης και αναμενόμενης συχνότητας.

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: apotis4stis5.com


Share.

Leave A Reply