5 στάνταρ πράγματα που θέλει ένας άντρας από σένα!

0

Η αλήθεια είναι πως το ανδρικό μυαλό φημίζεται για την «απλότητά» του. Αν είχαμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας, καμία απο εμάς δεν θα χρειαζόταν να το ψάξει το θέμα. Πολύ απλά, γιατί δε ζητάνε πολλά οι άμοιροι! Αντίθετα, βρωντοφωνάζουν αυτά που θέλουν! Εμείς δεν ακούμε! Bάλε λοιπόν καλά στο μυαλό σου τα εξής:

Σταμάτα να είσαι γκρινιάρα

Εάν καταφέρεις να το πετύχεις αυτό, τότε θα σε λατρέψει! Κανένας άντρας δεν αντέχει μια γυναίκα δίπλα του που μιζεριάζει, γκρινιάζει συνεχώς, τον περνά συνεχώς από έλεγχο και… δεν τον αφήνει σε ησυχία. Για σκέψου το και από την πλευρά σου: Εσύ θα ήθελες έναν τέτοιο άντρα δίπλα σου; OXI! Γι’ αυτό λοιπόν, χ-α-λ-ά-ρ-ω-σ-ε!

Βρες την χαμένη σου αυτοπεποίθηση

Ένας άντρας θέλει πλάι του μια γυναίκα σίγουρη για τον εαυτό της! Πάψε λοιπόν να είσαι γεμάτη ανασφάλειες και κόμπλεξ και αγάπησε τον εαυτό σου. Και στην τελική, αν κάτι δε σου αρέσει πάνω σου, άλλαξέ το, μη μιζεριάζεις.

…Χαμογέλα!

Ναι χαμογέλα! Κάνει καλό! Δε λέμε να βγάζεις κάτι fake προς τα έξω, αλλά μην είσαι μέσα στη μιζέρια και την καταθλιψάρα, ακόμα κι αν κάτι πάει στραβά. Αντιμετώπισέ το με χαμόγελο και αισιοδοξία. Έτσι δίνεις κι σε εκείνον κουράγιο!

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thedot.gr


Share.

Leave A Reply