15 σημάδια που δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να χωρίσετε!

0

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Όταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, τότε έρχεται η αρχή του τέλους. Κάποιος κάποτε μου είπε ότι θέλει να βγαίνει έξω με την γυναίκα του για να ξέρει ότι δεν τον απατάει. Αυτό είναι άκρως και γελοίο και υποτιμητικό και για τους 2.

Όταν το ραντεβού γίνεται αγγαρεία

Όταν η χαρά του ραντεβού γίνεται αγγαρεία κάτι σίγουρα δεν πάει σωστά. Όταν αρχίζεις να ψάχνεις δικαιολογίες για ακυρώση της συνάντησης, τότε δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι και να συνεχίζεις τη σχέση.

Δεν συναντιέστε τόσο συχνά όσο θα ήθελες

Κάποιες φορές δεν μας φτάνει ο χρόνος που βλέπουμε τη σχέση μας και μας ενοχλεί που αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Αν λοιπόν, αυτό σε θλίβει και ο λόγος που δεν βλέπεστε δεν είναι τόσο σημαντικός ώστε να πρέπει να κάνεις πίσω, καλό είναι να πάρεις δραστικά μέτρα.

Όταν πρέπει να προσέχεις την κάθε σου κίνηση

Όταν πρέπει να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις για να μην πάρει κάτι στραβά, τότε το βουνό θα καταρρεύσει πριν το σκαρφαλώσεις! Είναι πάρα πολύ κουραστικό και σε καταστρέφει ως άνθρωπο. Η σχέση σου πρέπει να σε αποδεχτεί όπως είσαι.

Όταν υπάρχουν αψυχολόγητες εκρήξεις

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα που δεν φαίνονται αμέσως, αλλά τα βλέπεις μόνο εν καιρώ. Όταν γίνει ο πρώτος τσακωμός παίρνεις πολλά δείγματα για το χαρακτήρα του άλλου. Μπορεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που σε φοβίζουν, όπως απειλές, για παράδειγμα, αν με χωρίσεις θα αυτοκτονήσω, ή θα σε ενοχλώ για χρόνια… Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που καλό είναι να τελειώσεις και να τρέξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς μακριά!

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: manslife.gr


Share.

Leave A Reply