9 πράγματα που δεν λένε οι αεροπορικές εταιρείες!

0

Τα αεροπλάνα έχουν μεγάλους λάτρεις και μεγάλους…. φοβισμένους. Και οι αεροπορικές εταιρείες κάποια πράγματα δεν θέλουν να τα πουν ούτε στους μεν ούτε στους δε.

Οι πελάτες των αεροπορικών εταιρειών χωρίζονται ακριβώς στις δύο αυτές μεγάλες κατηγορίες. Είτε είναι λάτρεις των αεροπλάνων και των αεροπορικών ταξιδιών και άρα δεν τους… σκιάζει τίποτα, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, λατρεύουν την ώρα και τη στιγμή της απογείωσης, το ταξίδι και την προσγείωση. Είτε είναι απλά… φοβισμένοι. Ανθρωποι που αναγκάζονται να κάνουν αεροπορικά ταξίδια θέλοντας και μη και όσα και να κάνουν απλά… φοβούνται. Σκιάζονται. Τρομάζουν.

Και οι μεν και οι δε, πάλι, είτε θέλουν να μάθουν τα πάντα για τα αεροπλάνα, είτε κλείνουν τα μάτια και λένε δεν θέλω να ξέρω τίποτα ας πετάξω και ότι γίνει (είτε ευχαριστιούνται το ταξίδι, είτε φοβούνται υπερβολικά καθόλη τη διάρκειά του).

Οσα δεν λένε οι αεροπορικές εταιρείες για τα αεροπλάνα
Κάποιες κινήσεις που ζητούνται από τις αεροσυνοδούς να κάνουν κατά την απογείωση και την προσγείωση όλοι οι επιβάτες, έχουν συγκεκριμένο σκοπό που γίνονται. Οπως το κλείσιμο του τραπεζιού του καθίσματος, ή το άνοιγμα της κουρτίνας. Ολα γίνονται φυσικά για λόγους ασφαλείας…

Διαβάστε περισσότερα εδώ : iefimerida.gr


Share.

Leave A Reply