Είσαι μόνη και δεν ξέρεις γιατί; | 5 βασικοί λόγοι

0

To παρακάτω θέμα είναι το απόλυτο θέμα σχέσεων και καλά θα κάνεις φίλη εκεί έξω αν δεν είσαι έτοιμη να ακούσεις αλήθειες και κυρίως να τις αντιμετωπίσεις, να μη συνεχίσεις το διάβασμα!

Η αλήθεια είναι, ότι οι καιροί μας είναι αρκετά δύσκολοι, με την έννοια ότι πλέον, εκτός του ότι οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ούτε για καφέ, δεν έχουν πια τη διάθεση και την όρεξη να φλερτάρουν και φυσικά να δημιουργήσουν μία νέα σχέση, ακόμα και κάτι χαλαρό.
Αντιλαμβανόμαστε φυσικά ότι το άγχος, το στρες και κυρίως η ανεργία παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην καθημερινότητα ενός νέου ανθρώπου, όπως επίσης αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από λίγο σεξ με έναν άνθρωπο που απλά μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Οπότε, καλώς ή κακώς, παρά το γεγονός ότι είσαι ωραία, έξυπνη και δυναμική, το γνωστό κελεπούρι, είσαι μόνη σου για πολύ καιρό, φορτώνοντας τις ευθύνες στην κατάσταση της χώρας το οποίο φυσικά και είναι μέγα λάθος! Ήρθε η ώρα λοιπόν να σε πληροφορήσουμε, ότι ναι μεν παίζουν σημαντικό ρόλο και οι εξωτερικοί παράγοντες, αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως βαθιά μέσα μας! Παρακάτω σου έχουμε τους 5 σημαντικότερους λόγους, για τους οποίους είσαι μόνη σου, και αν δεν κάνεις κάτι, ίσως και να μείνεις για αρκετό καιρό ακόμα…
1. Δεν είναι προτεραιότητά σου: Τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δουλειά, γυμναστήριο, σούπερ μάρκετ, σπίτι, άντε κανά ποτό με φίλους, να μη δεις και λίγο τους γονείς σου; Ξέρεις κάτι; Σε καταλαβαίνουμε 100% γιατί εννοείται ότι κι εμείς περνάμε κάτι αντίστοιχο ή έχουμε περάσει στο παρελθόν. Η καθημερινότητα είναι τόσο γρήγορη και απαιτητική, όσο κλισέ κι αν αυτό ακούγεται, που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες έπειτα από μία εξαντλητική μέρα, είναι να γίνεις απαστράπτουσα και να βγεις ραντεβού. Ωστόσο, εκτός του ότι κάποια στιγμή αυτό θα πρέπει και να γίνει, γιατί στο κάτω κάτω δεν παίζουμε σε ταινία για να έρθει ο έρωτας ουρανοκατέβατος, όποτε είσαι για ποτό με παρέα μπορείς πολύ απλά, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Δεν εννοούμε να είσαι λιγούρι και να στριμώχνεις τους άντρες στις τουαλέτες, αλλά απλούστατα μπορείς να χαμογελάσεις στον ωραίο, ή και όχι, μελαχρινό που σε κοιτάζει και κυριολεκτικά σε… γδύνει με τα μάτια του! Δεν θέλει κόπο, θέλει κυρίως τρόπο!
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: queen.gr


Share.

Leave A Reply