Σε ποιον τύπο γυναίκας δεν αντιστέκονται οι άντρες;

0

Στον έρωτα δεν υπάρχει τίποτα απόλυτο και αντικειμενικό. Έναν άντρα που εσύ μπορεί να βρίσκεις άσχημο, αντιπαθητικό ή αντισεξουαλικό, κάποια άλλη μπορεί να τον βρίσκει υπέροχο κάτι που φυσικά ισχύει και για τις γυναίκες. Και ευτυχώς να λέμε, γιατί αν ήταν έτσι τα πράγματα σεξ στον κόσμο αυτό θα έκαναν μόνο τα μοντέλα και οι stars του Hollywood-και το κακό είναι ότι θα έκαναν μεταξύ τους-.

Πώς όμως νς αγνοήσεις τα αποτελέσματα ερευνών, οι οποίες είναι βγαλμένες από την ίδια τη ζωή, και δίνουν facts και γεγονότα που μας αφήνουν το λιγότερο speechless; Πώς εμείς να μη λάβουμε υπόψη μας την παρακάτω έρευνα με το ερώτημα «κόλαφος»: Ποιο τύπο γυναίκας οι άντρες θεωρούν πιο ελκυστικό; Και πώς να μη σπεύσουμε να τη διαβάσουμε για να ξέρουμε και πώς θα κινηθούμε από τούδε και στο εξής τελοσπάντων;

Λοιπόν φίλη μου άνοιξε τα υπέροχα-είμαστε σίγουροι-ματάκια σου και διάβασε καλά: Έρευνα που διεξήχθη στην Αμερική ανάμεσα σε single άντρες απέδειξε ότι τα αγόρια τελικά δεν είναι ούτε κομπλεξικά, ούτε αποφεύγουν τις χαρισματικές γυναίκες όπως πολλοί πίστευαν μιας και το 87% απάντησε ότι γοητεύεται ιδιαιτέρως από τις πιο μορφωμένες και πετυχημένες γυναίκες.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή:queen.gr


Share.

Leave A Reply