Τι να κάνεις όταν θέλεις περισσότερο σεξ απ’ ό,τι εκείνος!

0

σο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο, η ερωτική διάθεση των συντρόφων δεν ταυτίζεται πάντα. Αλλά από το «δεν έχω όρεξη» που ακούγεται εκατέρωθεν μια φορά στο τόσο, μέχρι εκείνη την συχνή πυκνή αποχή του ενός, υπάρχει μία Α απόσταση.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα για την οποία έχουμε γράψει ήδη, 6 στις 10 γυναίκες κάνουν λιγότερο σεξ από αυτό που επιθυμούν και που θέλουν για τον εαυτό τους. Η αναλογία αυτή, ακόμα κι αν δεχτούμε ότι δεν αντανακλά την απόλυτη πραγματικότητα, δεν μπορεί να απέχει και εντελώς από αυτήν.

Και κάπου εδώ τίθεται λοιπόν το ερώτημα. Τι γίνεται όταν εσύ θες περισσότερο σεξ από τον σύντροφό σου; πώς αντιμετωπίζεις την απόρριψη που συμβαίνει πιο συχνά απ’ όσο μπορείς να διαχειριστείς και κυρίως έρχεται πάντα από τη δική του πλευρά;

Η εν λόγω συνθήκη δεν αφορά αποκλειστικά σε γυναίκες που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις. Μπορεί να συμβεί από την πρώτη στιγμή που μπαίνει το βουλοκέρι στο φάκελο μιας μονογαμικής σχέσης. Είσαι μαζί του, σε θέλει, αλλά πολύ απλοϊκά, «τρως άκυρα». Από το να κάνεις ανόητες σκέψεις πίσω από τις οποίες ελοχεύει μία ενοχή παράλογη, όπως για παράδειγμα ότι είσαι νυμφομανής, αντιμετώπισέ το με σοβαρότητα. Είναι ανάγκη σου.

Τι κάνεις λοιπόν; μια στιγμή ηρεμίας, και οπωσδήποτε όχι μετά από μία ακόμα δική του άρνηση να κάνετε σεξ, που θα σε έχει φορτίσει, κάθεστε κάτω, τον κοιτάς στα μάτια και του ζητάς να συζητήσετε. Όχι επιθετικά αλλά ούτε και αμυντικά. Η προσέγγιση πρέπει να γίνει με περιέργεια. Το θέμα είναι ευαίσθητο και δεν είναι απίθανο να νιώσει αμηχανία ή ακόμα και προσβολή. Μπορείς να ξεκινήσεις λέγοντας «έχω μια απορία και θα θέλα να μου τη λύσεις. Είσαι χαρούμενος με το πόσο συχνά κάνουμε σεξ; γιατί εγώ θα ήθελα να σε χαίρομαι περισσότερες φορές την εβδομάδα. Έχω ανάγκη την επαφή μας, το χρειάζομαι». Δεν είναι απαραίτητο να τα πεις παπαγαλία, προσάρμοσέ το στα μέτρα σου.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr


Share.

Leave A Reply