10 πράγματα που είναι πιο σημαντικά από τα likes στο Instagram!

0

Όταν έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του, το Instagram είχε μία «αθωότητα». Ανεβάζαμε φωτογραφίες με κακό φωτισμό από ταξίδια, συναυλίες, οικογενειακές φωτογραφίες και οτιδήποτε μπορούσε να απαθανατίσει το iPhone 4. Σήμερα, η δομή του Instagram έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Πλέον, οι φωτογραφίες είναι επαγγελματικές, οι followers πληρωμένοι και τα likes είναι ζήτημα υψίστης σημασίας.

Η πίεση που ασκούμε στους εαυτούς μας για το συγκεκριμένο μέσο είναι τεράστια. Επιλέγουμε μέρη για φαγητό που είναι πρωτίστως Instagramικά, επισκεπτόμαστε μέρη με γνώμονα την καλή φωτογραφία και ξοδεύουμε αρκετές ώρες από την καθημερινότητά μας για το τέλειο edit και caption και αναλωνόμαστε στο πόσο δημοφιλείς είμαστε.

Στον αντίποδα βέβαια αυτής της πραγματικότητας, το Instagram είναι μία από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες, καθώς συμβάλλει στην ανταλλαγή ιδεών, την άμεση πληροφορία αλλά και τη δύναμη της εικόνας. Είναι στο χέρι μας το πόσο και πώς θα χρησιμοποιήσουμε το εν λόγω social medium και κατά πόσο θα γίνουμε εμείς αυτοί που ορίζουμε τη δυναμική αλλά και την επιρροή του σε εμάς. Αντί, λοιπόν, να νοιάζεσαι τόσο για τον λογαριασμό σου στο Instagram και τα likes που συγκεντρώνεις, θυμήσου πώς υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή σου, όπως τα παρακάτω.

Ο ήχος που κάνουν οι σελίδες ενός περιοδικού όταν τις ξεφυλλίζεις. Αγόρασε το αγαπημένο σου περιοδικό και νιώσε την ικανοποίηση του να χαζεύεις shopping, beauty και άλλα αγαπημένα ρεπορτάζ αγοράς.

Οι ρομαντικές κομεντί. Όλες αυτές οι νοσταλγικές ταινίες των εφηβικών μας χρόνων, με άφθονο ποπ κορν και σοκολάτες.

Να φτιάξεις ένα πραγματικό scrapbook. Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο, αρκεί να είναι αληθινό. Ξεκίνα να το γεμίζεις με φωτογραφίες, σημειώσεις, αποκόμματα από εισιτήρια ταξιδιών και συναυλιών και ό,τι άλλο είναι σημαντικό για σένα.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ:  missbloom.gr


Share.

Leave A Reply