Ο μήνας που γεννήθηκες σου δείχνει το ιδανικό σου ταίρι!

0

Η αναζήτηση του/ης ιδανικού/ης συντρόφου δεν είναι κι εύκολη στην εποχή που ζούμε. Συχνά όμως ψάχνουμε το πρόσωπο που είναι «καλό» για τα μάτια της κοινωνίας ή της οικογένειάς μας. Αυτό που θα έχει ωραία εμφάνιση, αμάξι, σπίτι, χρήματα ή ένα σταθερό εισόδημα. Όχι ότι τα περιφρονούμε όλα αυτά, αλλά σημασία έχει τι πραγματικά χρειαζόμαστε εμείς. Ο μήνας που γεννήθηκες μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις άκρη, καθώς δηλώνει τι έχεις πραγματικά ανάγκη από μια σχέση για να είσαι ευτυχισμένος/η και κατ’ επέκταση ποιο ταίρι είναι το καταλληλότερο για σένα.

Διάβασε παρακάτω και μάθε ποιο είναι το ιδανικό ταίρι σύμφωνα με το μήνα που γεννήθηκες:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Εάν γεννήθηκες τον Ιανουάριο, τρέχεις συνεχώς με ταχύτητες… φωτός, προσπαθώντας να ολοκληρώσεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ωστόσο, αυτή η ταχύτητά σου έχει και συνέπειες. Μερικές φορές κινείσαι, δουλεύεις τόσο σκληρά που δεν προλαβαίνεις να απολαύσεις πραγματικά τη ζωή. Το ιδανικό σου ταίρι είναι κάποιος που θα σε χαλαρώνει και θα σε εξισορροπεί, όταν χάνεις τον έλεγχο.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Εάν γεννήθηκες τον Φεβρουάριο, είσαι ένα αρκετά πεισματάρικο άτομο που δεν δέχεται εύκολα την κριτική και την άρνηση. Ο/η κατάλληλος/η σύντροφος για εσένα είναι αυτός που συνεχώς θα σε στηρίζειθα σε καθησυχάζει σε ό,τι κι αν κάνεις και θα ακολουθεί τις δικές σου πεποιθήσεις.

ΜΑΡΤΙΟΣ

Εάν γεννήθηκες τον Μάρτιο, χρειάζεσαι πολύ χρόνο για να πάρεις μια απόφαση, γιατί δεν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και σε ό,τι κάνεις. Είναι σημαντικό ο/η σύντροφος, που θα επιλέξεις να έχει υπομονή και άπλετο χρόνο να περιμένει, όσο εσύ θα προσπαθείς να ανακαλύψεις περισσότερα για τον εαυτό σου.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Εάν γεννήθηκες τον Απρίλιο, έχεις μια τρομερά συναισθηματική ψυχή, την οποία οι γύρω σου βλέπουν ως αδυναμία. Σου αρέσει να κρύβεσαι μέσα στο «κουκούλι» σου και δεν επιτρέπεις να σε πλησιάζουν εύκολα. Ο/η κατάλληλος σύντροφος για εσένα πρέπει να είναι πολύ συμπονετικός/η,ώστε να σε βοηθήσει να ρίξεις τις άμυνές σου.

ΜΑΪΟΣ

Εάν γεννήθηκες τον Μάιο, σε απασχολούν τόσο πολύ τα δικά σου προβλήματα, που δεν έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με ανασφάλειες ή ηττοπάθειες τρίτων. Το ιδανικό ταίρι για εσένα είναι ένας ισχυρός χαρακτήρας, με τον οποίο θα συνεργαστείς τέλεια σε οποιαδήποτε δυσκολία.

ΙΟΥΝΙΟΣ

Εάν γεννήθηκες τον Ιούνιο, κατακλύζεσαι από ποικίλα συναισθήματα και πολλές φορές κυριεύεσαι από αυτά. Επειδή πολλές φορές αισθάνεσαι πως έχεις πάρει την λάθος απόφαση, χρειάζεσαι κάποιον που θα δείχνει κατανόηση και θα σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα, αν σε πάρει από κάτω.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Εάν γεννήθηκες τον Ιούλιο, νιώθεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και είσαι αληθινός κάθε στιγμή. Ποτέ δεν θα μπορούσες να είσαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που δεν πατάει στα πόδια του και δεν έχει εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνει. Το κατάλληλο ταίρι για σένα είναι αυτό που έχει την ίδια αυτοπεποίθηση που έχεις κι εσύ.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: astrology.gr


Share.

Leave A Reply