Το απόλυτο τρολάρισμα από 23χρονη σε τύπο που της έστειλε ακατάλληλες φωτογραφίες! (εικόνες)

0

Ένας ανώμαλος έστειλε σε μια 23χρονη φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα, με την κοπέλα να του δίνει ένα υπέροχο μάθημα!

Μια γυναίκα πήρε εκδίκηση από έναν ανώμαλο, ο οποίος της έστειλε τρεις φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα, καθώς ισχυρίστηκε πως έχει έναν porn blocker στο κινητό της, που αναγνωρίζει και στέλνει αμέσως τις γυμνές εικόνες στην αστυνομία!

Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από λίγες μέρες, ο τύπος τής έστειλε αίτημα φιλίας. Εκείνη το αποδέχθηκε, καθώς είδε πως έχουν κάποιους κοινούς φίλους, αλλά είχε σκοπό να τον «ερευνήσει» την επόμενη μέρα.

Ωστόσο, δεν πρόλαβε, αφού «καπάκια», με την αποδοχή του αιτήματος φιλίας, «έσκασε» το κλασικό -και διεθνές, μη νομίζετε πως το χρησιμοποιούν μόνο οι Έλληνες γύπες- μήνυμα «γεια, τι κάνεις;» Η 23χρονη Mariclare Michelle, που αποδείχθηκε μέγα αλάνι, δεν πτοήθηκε και του απάντησε: «Καλά είμαι, εσύ; Επίσης είμαι περίεργη γιατί μου έστειλες αίτημα φιλίας».

Εκείνος, λοιπόν, της είπε πως τη βρίσκει γλυκιά και του αρέσουν πολύ τα μπλε μάτια και οι φακίδες της. Και μετά ένα ξερό ερωτηματικό, μιας και η Mariclare δεν απαντούσε. Και μετά ένα ξερό «νόμιζα πως ήσουν ελεύθερη».

Ο τύπος, προφανώς, ενώ «καιγόταν» για μια απάντηση της κοπέλας, είδε στο προφίλ της πως είναι σε σχέση, οπότε είπε να συνεχίσει να μιλάει μόνος του. Και παρότι η 23χρονη τού απάντησε, τελικά, πως πράγματι, έχει αγόρι, εκείνος… τον χαβά του, τη ρώτησε αν θα ήθελε να παραμείνουν οι δυο τους «φίλοι».

Από εκείνη τη στιγμή πέρασαν δύο ώρες χωρίς κάποια απάντηση από τη Mariclare, με τον τύπο να της στέλνει «λατρεύω αυτές τις φακίδες». Αλλά 12 ώρες μετά και ενώ η κοπέλα τον «έγραφε» (και μπράβο της), η ανωμαλία του αποκαλύφθηκε, καθώς της έστειλε τρεις φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα -στις 6:30 το πρωί!

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: gazzetta.gr


Share.

Leave A Reply