20 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τους άνδρες!

0

Άντρες! Ναι, σε κάποια πράγματα είναι αρκετά διαφορετικοί από εμάς και κάπου εκεί ξεκινά η ασυνεννοησία. Κάποια χαρακτηριστικά τους είναι ζηλευτά και κάποια άλλα απόλυτα εκνευριστικά. Κάποια οφείλονται στη φύση τους όμως και δεν αλλάζουν. Και αυτά ακριβώς θα μας γράψει σήμερα η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Μόσχα. Γιατί η ειδικός, στην οποία εμπιστεύονται τα πάντα και ανοίγονται όταν την επισκέφτονται στο γραφείο της, γνωρίζει καλύτερα από εμάς τον εσωτερικό τους κόσμο…

Είναι γεγονός πως οι διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα είναι αδιαμφισβήτητες. Διαφορετικά σκέφτεται μία γυναίκα, διαφορετικά ένας άνδρας. Συνήθως βέβαια, είμαστε εμείς οι γυναίκες που παραπονιόμαστε ότι οι άνδρες δεν μας καταλαβαίνουν και δεν τους νοιάζει «να μας μάθουν». Εμείς αλήθεια όμως, τι γνωρίζουμε για εκείνους; Τι θα έπρεπε να ξέρουμε για το …δυνατό φύλο;

1. Είναι πιο πρακτικοί: Ναι, οι άνδρες είναι περισσότερο πρακτικοί από εμάς, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που «πιάνουν» τα χέρια τους περισσότερο.

2. Δεν αναλύουν: Και καλά κάνουν! Αντίθετα, οι γυναίκες είμαστε που ψάχνουμε να δούμε τι κρύβεται από πίσω και τι εννοούσε όταν είπε πως… Ένας άνδρας δεν ψάχνει τα «κρυμμένα νοήματα», αρκείται σε αυτό που ακούει και βλέπει!

3. Δεν θέλουν σεξ συνέχεια: Ναι, καλά διάβασες. Έχει και εκείνος τις …στιγμές του!

4. Ξυπνούν κάθε πρωί με στύση: Ναι, δεν σημαίνει πως η πρωινή στύση οφείλεται σε πιθανό σεξουαλικό όνειρο ή πως έκαναν σεξουαλικές σκέψεις. Πρόκειται για μία λειτουργία του ανδρικού οργανισμού που υποδηλώνει και την υγιή σεξουαλική λειτουργία. Όσο βέβαια ο άνδρας μεγαλώνει σε ηλικία, τόσο οι πρωινές του στύσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές ή όχι σε καθημερινή βάση.

5. Έχουν καλύτερη εικόνα σώματος: Ναι, ίσως το έχεις ανακαλύψει και εσύ. Νιώθουν πιο καλά με το σώμα τους και ας έχουν κοιλίτσα ή σωσίβιο. Και εκείνοι βέβαια θα ήθελαν να μην τα είχαν αυτά, αλλά δεν νιώθουν τόσο άσχημα, όσο οι γυναίκες.

6. Έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή τους: Γενικότερα, νιώθουν πολύ πιο όμορφα με την εμφάνισή τους από ότι μία γυναίκα, που μπορεί να είναι καλλίγραμμη, πολύ όμορφη, αλλά παρόλα αυτά κάτι πάνω της δεν θα της αρέσει και θα ντρέπεται για αυτό, ενώ θα προσπαθεί να το κρύψει. Ο άνδρας και καλλίγραμμος να μην είναι, ούτε και όμορφος, νιώθει συνήθως πολύ πιο εμφανίσιμος από ότι είναι στην πραγματικότητα!

7. Χρειάζονται επιβεβαίωση ότι σου αρέσουν: Ναι, χρειάζεται και εκείνος να του δείχνεις πως τον θέλεις, πως τον θαυμάζεις, πως είναι για σένα ξεχωριστός!

8. Τους αρέσουν οι γυναίκες… γυναίκες: Θέλουν να νιώθουν πως έχουν δίπλα τους γυναίκα και όχι …νταλικέρη! Αυτό σημαίνει πως δεν τους αρέσει να μιλάς άσχημα, να βρίζεις, να «αρπάζεσαι» γιατί σου πήραν τη σειρά, να μην φέρεσαι λες και είσαι εσύ ο άνδρας!

9. Είναι κτητικοί: Είναι από τη φύση έτσι καθορισμένο, δες και στα ντοκιμαντέρ πως φέρονται τα αρσενικά μεταξύ τους σε σχέση με την διεκδίκηση της θηλυκιάς.

10. Είναι …αδύναμοι: Πολλές φορές συμπεριφέρονται σαν μικρά παιδιά -θα το έχεις διαπιστώσει άλλωστε!

11. Είναι …φοβικοί: Κυρίως απέναντι στις γυναίκες!

12. Είναι …αποφευκτικοί: Ναι, αποφεύγουν ότι δεν τους αρέσει ή τους φέρνει σε δύσκολη θέση! Σκέψου το συνδυασμό του αδύναμου, φοβικού και αποφευκτικού άνδρα! Μάλλον, φτάνει για να χάσουν την πρωτιά του …δυνατού!

13. Είναι πιο συναισθηματικοί από όσο δείχνουν: Μπορεί να πιστεύεις πως δεν νιώθουν και πολλά, απλά έχουν μάθει να μην τα εκφράζουν!

14. Τους αρέσει το πορνό: Στους περισσότερους τουλάχιστον. Δεν σημαίνει πως εσύ δεν τους καλύπτεις σεξουαλικά και πως θέλουν να «φτιαχτούν» με το πορνό ή πως δεν σε υπολογίζουν.

15. Είναι οπτικοί τύποι: «Φτιάχνονται» σεξουαλικά περισσότερο με ότι βλέπουν. Για αυτό χρειάζεται να προσέχεις το βάρος σου, το σώμα σου, να γυμνάζεσαι… Είναι η κυρίαρχη αίσθηση η όραση, ενώ στις γυναίκες όχι τόσο.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: tlife.gr


Share.

Leave A Reply