Τον αγαπάς ή απλά τον θέλεις;

0

Υπάρχουν φορές που η γραμμή ανάμεσα στην αγάπη και τον έρωτα/επιθυμία/πόθο/κόλλημα/όπως-θέλεις-πες-το είναι εξαιρετικά λεπτή. Αν δεχτούμε ότι ο έρωτας μπορεί να διαρκέσει για ορισμένο χρόνο (ας μην πούμε για πόσο και αγχωθούμε), τότε σίγουρα η αγάπη μπορεί να κρατήσει ακόμη περισσότερο. Μην αγχώνεσαι αν δεν ξέρεις σε ποια φάση είσαι ακριβώς, αν αυτό που νιώθεις είναι έρωτας και αγάπη μαζί, ή μόνο έρωτας, ή μόνο αγάπη ή και τίποτα από τα δυο. Αυτό που χρειάζεται είναι να καθίσεις να σκεφτείς και να απαντήσεις στις παρακάτω ερωτήσεις:

1. Τον αγαπάς ή σου αρέσει περισσότερο η ιδέα του να είσαι με κάποιον; Δεν είναι κακό, συμβαίνει και πολλές φορές μάλιστα χωρίς καν να το συνειδητοποιείς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, δες αν όντως θέλεις μια σχέση γενικά ή μια σχέση μ’ αυτόν (και μόνο!), επειδή τον θέλεις/τον αγαπάς/δεν μπορείς χωρίς αυτόν. Για πες, τι σε κρατάει περισσότερο, η αγάπη ή η ανασφάλεια του να μείνεις μόνη σου;

Αποτέλεσμα εικόνας για rory gilmore gif

2. Θα τον πάρεις τηλέφωνο μια άκυρη ώρα αν χρειάζεσαι οποιαδήποτε βοήθεια; Η’ ξέρεις ήδη ότι αυτό το άτομο θέλει να περνάτε καλά αλλά δε θα σου σταθεί σε μια δύσκολη στιγμή; Αν νιώθεις άνετα να τον πάρεις τηλέφωνο για να του πεις ένα πρόβλημα, αν βασίζεσαι σ’ αυτόν για να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, αν είναι το πρώτο άτομο που θα σκεφτείς να πάρεις σε μια δυσκολία, τότε σίγουρα νιώθεις πολλά περισσότερα από μια απλή ερωτική επιθυμία.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr


Share.

Leave A Reply