«Όλα Θα Πάνε Καλά» | ΄Ενα μοναδικό ντουέτο για καλό σκοπό! (βίντεο)

0

Ο δημοφιλής κι αγαπητός Διονύσης Σχοινάς και ο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός STAN Aντιπαριώτης, ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο και μας παρουσιάζουν το «Όλα Θα Πάνε Καλά», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records και την Icon Music Records, για καλό σκοπό.

Σε μουσική του STAN Αντιπαριώτη και στίχους του Ζήνωνα Ζιντίλη, ο οποίος είχε την ιδέα για τη φιλανθρωπική πρωτοβουλία, το «Όλα Θα Πάνε Καλά» είναι ένα αισιόδοξο, ρυθμικό  τραγούδι, με ένα μήνυμα ελπίδας πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού και με ευχαριστίες στους ήρωες της πρώτης γραμμής.

Το «Όλα Θα Πάνε Καλά» αποτελεί το «όχημα» μιας καμπάνιας του SUPER FM, του πρώτου μουσικού σταθμού της Κύπρου, σε συνεργασία με τη τηλεόραση SIGMA, για την ενίσχυση του Κυπριακού  Ερυθρού  Σταυρού και των έκτακτων δράσεών του για υποστήριξη της κοινωνίας λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό music video, στο οποίο πολλοί επώνυμοι από την Κύπρο στέλνουν το δικό τους μήνυμα πως… «Όλα Θα Πάνε Καλά»!

Δείτε το music video:

Στίχοι/Lyrics: Ξέρω μες στην καταιγίδα Θέλεις πολύ μια αγκαλιά Ξέρω, τον φόβο σου είδα Όλα ένας έρημος δρόμος Μα δεν θα ‘σαι πια μόνος Κι όλοι οι ήρωες που ´χες παλιά Δεν φοράνε πια κάπα Σου τα χρωστώ χίλια ευχαριστώ Που δεν σου τα ξανάπα Όλα θα πάνε καλά! Την ελπίδα κρατάμε γερά Στο σκοτάδι μην σβήνεις το φως κάθε θύελλα πάντα περνά… ‘Ολα θα πάνε καλά Κάθε θαύμα με πίστη αρχινά Και θα βγούμε και πιο δυνατοί Η αγάπη τα πάντα νικά Όλα θα πάνε καλά (δις) Θα ξαναδούμε τ´αστέρια Θα σε κρατάω πιο σφιχτά Μέσα στα δυο σου τα χέρια Όλος ο κόσμος θα μοιάζει Με χρώμα που σου ταιριάζει Κι όταν περάσουνε όλα θα δεις Θα ´ναι εδώ καλοκαίρι Όλη η παρέα θα πάμε ξανά Στα πιο όμορφα μέρη Όλα θα πάνε καλά! Την ελπίδα κρατάμε γερά Στο σκοτάδι μην σβήνεις το φως κάθε θύελλα πάντα περνά… ‘Ολα θα πάνε καλά Κάθε θαύμα με πίστη αρχινά Και θα βγούμε και πιο δυνατοί Η αγάπη τα πάντα νικά Όλα θα πάνε καλά

 

 Share.

Leave A Reply