Τα ζώδια μπροστά στα συναισθηματικά διλήμματα

0

Έρως ανίκατε μάχαν! Αχ, αυτός ο πειρασμός, το θέμα δε σταμάτησε στην Εύα… Κάθε μέρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με διάφορους πειρασμούς λογιών-λογιών, κάποιους μπορούμε και τους ξεπερνάμε ευκολότερα, κάποιους λιγότερο εύκολα και σε κάποιους άλλους μένουμε μετεξεταστέοι. Ο έρωτας είναι ένας από τους μεγαλύτερους πειρασμούς, στον οποίο κάθε φορά μπροστά του δείχνουμε ανίσχυροι και κάποιες φορές παραδίδουμε τα όπλα πριν καλά-καλά δώσουμε τη μάχη. Κι άλλες πάλι, για την τιμή των όπλων και μόνο, δείχνουμε κάποιες μικρές αντιστάσεις.Είμαστε αιώνια παιδιά, ανεξαρτήτου ηλικίας, που κάθε φορά ό, τι μάθημα κι αν έχουμε πάρει προηγουμένως στη ζωή μας, δεν είναι αρκετό για να μας αποτρέψει από το επόμενο ρίσκο.

Τι μπορεί να συνιστά όμως ένα ερωτικό δίλημμα; 

Τελικά, κάθε απόφαση στη ζωή μας είναι ένα σταυροδρόμι, ένα πιθανό ρίσκο, και μοιάζουμε ως ένας άλλος Ηρακλής μπροστά στο δίλημμα της Αρετής και της Κακίας. Το που θα επιλέξουμε να κατευθυνθούμε θα ορίσει και την περαιτέρω εξέλιξή μας, αρκεί να πάρουμε την ευθύνη της επιλογής στα χέρια μας και με γενναιότητα ψυχής να ακολουθήσουμε αυτό που συνειδητά αποφασίσαμε!

Ας δούμε πως αστρολογικά κάποιοι έχουν τις ανάλογες αντιστάσεις και ευκολίες και κάποιοι άλλοι λες κι είναι φτιαγμένοι για τέτοιου είδους διλήμματα:

 

ΚΡΙΟΣ 

Ο Κριός, ως παρορμητικό ζώδιο που είναι, θα του περάσει ίσως για μια στιγμή απ’ το μυαλό: «ρε, μπας και δεν πρέπει;», αλλά όπως του ήρθε, έτσι και με ταχύτητα αστραπής θα του φύγει. Θα ορμήσει και αποφασισμένος να το ευχαριστηθεί θα δώσει όλη του την ψυχή. Όσο πιο δύσκολη μάλιστα η κατάσταση, τόσο περισσότερο θα δεθεί. Θα τον ενθουσιάζει και θα τον συναρπάζει, έτσι που θα ζει την κάθε στιγμή ως τελευταία. Κάθε φορά ερωτεύεται, λες κι είναι η πρώτη φορά. Ακόμη κι αν είναι παντρεμένος, αν νιώσει ότι ερωτεύτηκε, δε θα ζυγίσει για πολύ τα υπέρ και τα κατά και σχετικά πολύ γρήγορα μπορεί να πάρει την απόφαση ενός διαζυγίου. Το αν χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο μετά… αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Τώρα δεν έχει χρόνο για τέτοιες σκέψεις.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: staxtopouta.grShare.

Leave A Reply