Τα ζώδια και η συμπεριφορά τους στην δουλειά!

0

Στον χώρο της εργασίας μας σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους αισθανόμαστε να ταιριάζουμε πολύ  και η συνεργασία μας μαζί τους είναι άψογη, και άλλοι πάλι που όσο και να προσπαθούμε δεν καταφέρνουμε να έχουμε έστω μια στοιχειώδη συναλλαγή , και όποτε η .. μαύρη μας η τύχη μας φέρει σε επαφή μαζί τους δεν βλέπουμε την ώρα να ξεμπερδεύουμε μαζί τους..

Εδώ λοιπόν έρχεται η αστρολογία για να μας δείξει πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτό το δύσκολο κομμάτι των εργασιακών σχέσεων. Κουβεντιάστε λίγο με τους συνεργάτες σας, μάθετε πότε γεννήθηκαν και ίσως έτσι μπορέσετε να κατανοήσετε κάποια σημεία του χαρακτήρα τους που θα σας οδηγήσουν σε μια πιο εύκολη συνεργασία.
      Κριός
Ο Κριός είναι γεννημένος ηγέτης, αποφασιστικός και ικανός να βρει τη σωστή λύση, αλλά μπορεί να γίνει και πάρα πολύ πιεστικός. Θα πρέπει να τον αφήσετε να περάσει μπροστά, χωρίς όμως να του αφήσετε το περιθώριο να σας επιβληθεί. Αυτό που χρειάζεται όταν έχετε να κάνετε με έναν Κριό, είναι να στηρίζετε όσο μπορείτε τις απόψεις και τα πιστεύω σας. Είναι πολύ ισχυρογνώμονες, και συχνά δεν αντιλαμβάνονται μέχρι που φτάνουν τα όρια των άλλων. Με τον Κριό είναι καλό να υποβάλλετε τις προτάσεις σας με προσοχή, να δίνετε τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν και μετά να τους αφήνετε να πάρουν την τελική απόφαση.
     Ταύρος

Τα άτομα που ανήκουν στον Ταύρο είναι ήρεμα, σταθερά, μπορείς να βασιστείς πάνω τους και το ισχυρό τους όπλο είναι η επιμονή. Συχνά όμως δίνουν την εντύπωση ότι τους αρέσει να τεμπελιάζουν. Αν δώσετε σε έναν Ταύρο μία σαφή και καθορισμένη εργασία, να είσαστε σίγουροι ότι θα τη φέρει εις πέρας. Μην τον πιέζετε όμως, γιατί μπορεί να μουλαρώσει το ίδιο εύκολα. Στον Ταύρο αρέσει ένα εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει ηρεμία, ησυχία και καθόλου αρνητικό κλίμα. Είναι μεθοδικός στη δουλειά του, θα την ολοκληρώσει οπωσδήποτε παρόλο που ακολουθεί ένα δικό του πρόγραμμα. Αν καταφέρετε να κατανοήσετε τους ρυθμούς με τους οποίους κινείται, τότε θα διευκολύνετε τη ζωή σας, μειώνοντας το άγχος και τις αντιπαραθέσεις.
     Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα πολύ κοινωνικό άτομο, δικτυώνεται εύκολα και κάνει φίλους ακόμα πιο εύκολα. Του αρέσει επίσης η πνευματική εργασία γι’ αυτό και συχνά ασχολείται με την έρευνα, τις γλώσσες ή ακόμα και την επικοινωνία. Ίσως να τον ανακαλύψετε σε μία επιτροπή που έχει να κάνει με τα κοινά, ή ακόμα και να γίνει το επίκεντρο ενός καλού κουτσομπολιού στο γραφείο. Αφήστε τον να διοργανώνει συγκεντρώσεις, να πηγαίνει σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να συναναστρέφεται με τους υπόλοιπους συναδέλφους, να συντάσσει επίσημα έγγραφα και να σερφάρει στο ιντερνετ. Για να είσαστε όλοι ευχαριστημένοι, κρατήστε τον διαρκώς απασχολημένο.
    Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ο προστάτης του γραφείου, αυτός που θα φροντίσει για όλους. Θα τους κρατήσει προσγειωμένους συναισθηματικά, θα ρωτήσει αν έχουν φάει καλά και θα προσπαθεί να εκπληρώνει τις ανάγκες όλων. Βλέπει τους συνεργάτες του σαν μέλη της οικογένειάς του και στενοχωριέται αν τυχόν ξεσπάσει κάποιος καυγάς. Είναι υπερβολικά ευαίσθητος και συναισθηματικός σαν χαρακτήρας και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον εαυτό του όταν εσωτερικεύει τα συναισθήματά του. Έχει την ανάγκη να είναι χρήσιμος στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του. Αφήστε τον να σας φροντίζει και δε θα χάσετε.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: astrologos.grShare.

Leave A Reply