Γιατί η χροιά της φωνής παίζει μεγάλο ρόλο στη δουλειά!

0

Τι θέλουμε να κερδίσουμε οι άνθρωποι από τη δουλειά μας; Εκτός από τα χρήματα, την ασφάλεια και τη σταθερότητα, μία πρόσφατη έρευνα έδειξε, πως αυτό που θέλουμε πάνω από όλα είναι να μας φέρονται με σεβασμό.

Eχει αποδειχθεί, πως υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις τα άτομα που δουλεύετε μαζί, να σου φέρονται με σεβασμό κάθε μέρα.

Θα περίμενες ποτέ ότι η χροιά της φωνής σου θα μπορούσε να αυξήσει το σεβασμό που τρέφουν οι συνάδελφοί σου για σένα; Κι όμως, κάτι τέτοιο συμβαίνει.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η χροιά της φωνής επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Ο τρόπος που μιλάμε δείχνει αν έχουμε αυτοπεποίθηση κι αν είμαστε σίγουροι γι΄ αυτό που λέμε.

Οταν επικοινωνούμε, θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή, να περάσουμε το μήνυμά μας και να φανούμε σίγουροι γι’αυτό που παρουσιάζουμε.

Θέλουμε οι άλλοι να μας σέβονται, να ενισχύσουμε την αυτοεκτίμησή μας και να προβάλουμε μια αίσθηση άνεσης προς τον συνομιλητή μας. Ολα αυτά γίνονται με την σωστή χροιά της φωνής!  

Διαβάστε περισσότερα εδώ: bovary.grShare.

Leave A Reply