Κέιτι Πέρι | Όταν είχα χωρίσει με τον Ορλάντο Μπουμ είχα καταρρεύσει ψυχολογικά

0

Η 35χρονη ποπ σταρ λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μιλάει για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και αποκαλύπτει πως βγήκε από τα μονοπάτια της θλίψης

Κέιτι Πέρι σε πρόσφατη συνέντευξή της άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της. Η 35χρονη ποπ σταρ με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρθηκε στον σύντομο αλλά πολύ οδυνηρό χωρισμό που είχε το 2017 με τον Ορλάντο Μπλουμ.

Αυτή η περίοδος μπορεί να έχει περάσει καθώς οι δύο τους σύντομα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδίόμως για την τραγουδίστρια ήταν μια εποχή πολύ δύσκολη συναισθηματικά.

Έχασα το χαμόγελό μου….
«Έχασα το χαμόγελό μου», είπε η τραγουδίστρια σε ραδιοφωνική εκπομπή στο CBC Radio One για να συνεχίσει: «Δεν ξέρω αν το χαμόγελό μου ήταν ποτέ γεμάτο και δικό μου. Για καιρό ακροβατούσα. Ένιωθα την επικύρωση, την αγάπη, τον θαυμασμό από τον έξω κόσμο αλλά μετά αυτό άλλαξε. Η καριέρα μου είχε απογειωθεί. Ο χωρισμός με τον φίλο μου και μελλοντικό πατέρα του παιδιού μου ήταν σεισμικός. Όλη αυτή η αναγνώριση και η αγάπη δεν μου έλεγε κάτι, εγώ είχα τσακιστεί».

Η Κέιτι στον σύντομο χωρισμό που είχε με τον Ορλάντο Μπλουμ είχε διαλυθεί συναισθηματικά. Στη συνέχεια της αφήγησής της εξήγησε πως κατάφερε να «σωθεί» από όλη αυτή τη θλίψη που βίωσε.

«Ήταν τόσο σημαντικό για εμένα να “σπάσω” γιατί αυτό με βοήθησε στο να βρω την ολοκλήρωση και να δω τα πράγματα αλλιώς. Πλέον είμαι πιο διστακτική στο να ζω συνέχεια τη ζωή μου σαν διχασμένη ποπ σταρ».

Katy_PerryΗ ευγνωμοσύνη μου έσωσε τη ζωή
Η Κέιτι Πέρι ξαναβρήκε την πίστη της και όπως λέει νιώθει ευγνώμων«Η ευγνωμοσύνη πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή, γιατί αν δεν είχα θα είχα βυθιστεί στην θλίψη μου. Βρίσκω όμως τρόπους να είμαι και να νιώθω ευγνώμων. Όταν για παράδειγμα βρίσκω τα σκούρα περπατάω ολόγυρα και φωνάζω “είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων”».

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: protothema.grShare.

Leave A Reply