5 πράγματα που μια σύμβουλος γάμου δεν θα έλεγε ποτέ στον σύζυγό της!

0

Η επικοινωνία είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζεται η σχέση.

Οι σύντροφοι πρέπει να επικοινωνούν τα συναισθήματά τους και να εκφράζονται. Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους ζευγάρια με μακροχρόνιες σχέσεις καταλήγουν στον χωρισμό είναι ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται και νιώθουν.

«Μα γιατί δεν μου το ανέφερες τόσο καιρό; Πώς θα μπορούσα να ξέρω ότι σε ενοχλεί τόσο πολύ;». Αυτή είναι η συνήθης αντίδραση του συντρόφου σε μια σχέση όπου κανείς από τους δύο δεν μιλάει.  Το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του είναι ζωτικό και κάνει την συνύπαρξη υγιή.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι μερικοί σύντροφοι προτιμούν να αποφεύγουν τις επικοινωνιακές συγκρούσεις με τον/την ερωτικό τους σύντροφο με σκοπό να αποκλιμακώνουν την ένταση που υφίστανται στο πλαίσιο της σχέσης. Ομως, μια τέτοιου είδους συμπεριφορά μπορεί να αποβεί μοιραία για το ζευγάρι καθώς κινδυνεύει να ερμηνευτεί από τον άλλον σύντροφο ως ένδειξη αδιαφορίας.

Μια σύμβουλος γάμου αποκαλύπτει τα 5 πράγματα που ούτε η ίδια δεν λέει στον σύζυγό της, ακόμα κι όταν η κατάσταση στο σπίτι έχει χτυπήσει κόκκινο.

 

1. Δεν πλένεις ποτέ τα πιάτα

Το μυστικό για να κάνετε το σύζυγό σας να κάνει ό,τι θέλετε είναι να αποφύγετε να λέτε «πάντα» ή «ποτέ».

2. Είσαι τεμπέλης

Πολλές φορές καταλήγουμε να ασκούμε κριτική στον ερωτικό μας σύντροφο για την συμπεριφορά του. Μια τέτοιου είδους συμπεριφορά μπορεί να πλήξει ανεπανόρθωτα την αυτοπεποίθησή του και κατ’ επέκταση τη σχέση.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: bovary.grShare.

Leave A Reply