Αυτά τα πράγματα κάνουν μία γυναίκα «cool»!

0

Χθες μιλάγαμε για τους users του Reddit και για τις καλύτερες συμβουλές επάνω στο dating που τους είχαν δώσει συγγενείς και φίλοι. Τώρα στο site άνοιξε ένα καινούργιο -από τα χιλιάδες που υπάρχουν εκεί μέσα- thread όπου οι άντρες αποκάλυψαν όλα εκείνα που σύμφωνα με την άποψή τους κάνουν «cool» μία γυναίκα. Είναι μία μεγάλη λίστα από την οποία επιλέξαμε ορισμένες χαρακτηριστικές γνώμες! Το συμπέρασμα; Ο καθένας με τα γούστα του!

Υποστηρίζει τον εαυτό της
Και την άποψή της. Σε μία κουβέντα με τους φίλους, σε συζήτηση στη δουλειά με το αφεντικό ή σε μία ενδοοικογενειακή στιγμή. Δεν αφήνει τους άλλους να την στριμώχνουν και να την κάνουν ότι θέλουν.

Έχει προσωπική ζωή
Έχει ένα χόμπι, παραπάνω από ένα. Μαγειρεύει τέλεια και ψάχνει συνταγές. Πάει γυμναστήριο. Κάνει πεζοπορία. Ζωγραφίζει. Έχει πάθος με τη ζωή και φαίνεται. Δεν την περιμένει!

Ξέρει πότε πρέπει να μην της καίγεται καρφάκι

Μπορεί να ξεχωρίζει τα σημαντικά από τα ασήμαντα. Ξέρει πότε είναι ώρα για να κλείσει γενικό και να μην ασχοληθεί με τίποτα το τετριμμένο.

Θέλει να μαθαίνει
Την ιστορία του χωριού της. ‘Ενα καινούργιο app που βγήκε. Πως προέκυψε η Μονόπολη που παίζει τώρα! Θέλει να πλουτίζει τις γνώσεις της!

Ξέρει από ερωτικά παιχνίδια
Θέλει τώρα μία «dick pic». Τη θέλει ρε παιδί μου. Γιατί ξέρει πως είναι ώρα για ερωτικά παιχνίδια και μάλιστα ξέρει πως να τα στήνει στο λεπτό.

Είναι ανεξάρτητη
Ξέρει να βάλει χέρι και να αλλάξει τη λάμπα. Μπορεί να ρίξει μία ματιά στη βρύση και να προσπαθήσει να τη φτιάξει. Μπορεί να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να μην περιμένει να έχει μόνιμα μία χείρα βοηθείας δίπλα της για να την σώνει την δύσκολη στιγμή.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.grShare.

Leave A Reply