Γιατί το αγόρι σου θα σε απατήσει με μια κατώτερή σου!

0

Ένας άντρας θα απατήσει έστω και μία φορά στη ζωή του! Το θέμα βέβαια δεν είναι γιατί απιστεί, αλλά γιατί η συντριπτική πλειοψηφία απατάει με αντικειμενικά πιο άσχημες γυναίκες από τις επίσημες αγαπημένες τους!

Οι ερευνητές φυσικά δεν αφήνουν τέτοιου είδους απορίες χωρίς εξήγηση. Συγκεντρώσαμε κι εμείς τα αποτελέσματα, καταλήγοντας στα εξής:

Από ανασφάλεια: Μπορεί να είναι μαζί σας γιατί σας θέλει και σας αγαπάει, είστε όμορφη, επιτυχημένη κτλ κτλ. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Κι εκείνος όμως, οφείλει να είναι είναι αρχηγός, όμως η δική σας άνοδος ίσως τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια ακόμη και ζήλεια. Μία πολύ πιο απλή γυναίκα, ακόμη και κατώτερη εμφανισιακά που ικανοποιεί πρόθυμα κάθε επιθυμία του και τον αντιμετωπίζει σαν θεό- σίγουρα είναι το καλύτερο τονωτικό.

Λόγω πίεσης: Τον ελέγχετε, απαιτείτε προσήλωση και συνεχείς αποδείξεις της αγάπης του ακόμη και μετά από χρόνια πίστης. Μπορεί στο σεξ να βαίνουν όλα τέλεια αλλά καμιά φορά εκείνη που θα καταφέρει να τον κάνει να νιώθει ελεύθερος, παρά τη… μεγάλη μύτη, τα στραβά δόντια ακόμη και τα παραπανίσια κιλά – μοιάζει οπτασία μπροστά σας. Ίσως δεν είναι καν μορφωμένη, ίσως δεν έχει δουλειά, έχει όμως υπομονή και ανεκτικότητα. Δεν είπαμε να αποδεχτείτε τα πάντα αλλά, μη γίνεστε φορτική!

Έλλειψη sex: Οι άντρες ζουν για το σεξ. Αν σας πιάνει πονοκέφαλος και χρόνο με το χρόνο είναι πιο σημαντικό το πεντικιούρ από εκείνον τότε σίγουρα- ακόμη κι αν δεν βρει το θάρρος να σας χωρίσει θα καλύψει τις ανάγκες του αλλού. Ακόμη και με την χωρίς παρεξήγηση ασχημούλα του γραφείου ή φίλη-φίλου που θα έχει όρεξη για 5 κόλπα παραπάνω.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: thatslife.grShare.

Leave A Reply