Δείξε μου πώς κοιμάσαι, να σου πω ποιος είσαι!

0

Όποια και αν είναι η αγαπημένη σας στάση στον ύπνο πέρα από ξεκούραση που σας χαρίζει μέσω του ευεργετικού ύπνου, αποκαλύπτει και πολλά για τον χαρακτήρα σας, όπως μαρτυρούν οι ειδικοί.

Εσείς μπορεί να ισχυρίζεστε πως δεν σας βολεύει το μαξιλάρι και γι αυτό κοιμάστε γυρισμένοι στο πλάι, όμως η επιστήμη φαίνεται πως κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά που συνδέουν πτυχές του χαρακτήρα μας με την στάση του ύπνου.

Ο καθηγητής Chris Idzikowskia, ειδικός σε θέματα ύπνου, αποκαλύπτει στο huffingtonpost.com ότι υπάρχει στενή σχέση ανάμεσα στον χαρακτήρα μας και στην στάση που σχεδόν υποσυνείδητα επιλέγουμε για τον ύπνο μας. Ο Idzikowskia, διακρίνει 6 στάσεις ύπνου τις οποίες και αναφέρει ως εμβρυακή στάση, «αστερίας», «ελεύθερη πτώση», «στρατιώτης», «λαχτάρα» και «κούτσουρο» και οι οποίες φαίνεται πως μαρτυρούν πολλά για τις πτυχές του χαρακτήρα μας.

-Εμβρυακή στάση: αυτοί που κοιμούνται σχεδόν κουλουριασμένοι σαν έμβρυα, είναι σύμφωνα με τον καθηγητή Idzikowskia, επιφανειακά σκληροί στην συμπεριφορά αλλά ιδιαίτερα ευαίσθητοι αν τους γνωρίσετε καλά. Μπορεί να είναι ντροπαλοί στην πρώτη γνωριμία με κάποιον αλλά σύντομα χαλαρώνουν και «λύνονται». Η εμβρυακή στάση είναι η πιο συνηθισμένη στάση ύπνου με τις γυναίκες να την υιοθετούν περισσότερο από τους άνδρες.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

 

Πηγή: clickatlife.grShare.

Leave A Reply