Η ηλικία με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνετε εκατομμυριούχοι!

0

Κοιτάξτε τον Τζεφ Μπέζος, τον Mπιλ Γκέιτς ή τον Έλον Μασκ – και οι τρεις τιτάνες της τεχνολογίας – Πότε και πώς τα κατάφεραν

Όταν είμαστε νέοι, όλοι ονειρευόμαστε ότι κάποια στιγμή στην ζωή μας θα γίνουμε πλούσιοι και πετυχημένοι. Τρανό παράδειγμα ο Zούκερμπεργκ, ο οποίος πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα λίγο νωρίτερα. Μια νέα έρευνα ωστόσο, αποκάλυψε ποια είναι η πιο πιθανή ηλικία για να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος.

Με βάση λοιπόν τα στοιχεία που κυκλοφόρησε η Betway Insider, βρέθηκε ότι ο μέσος όρος της ηλικίας για να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος για πρώτη φορά είναι τα 37, ενώ συγχρόνως αποκάλυψαν ότι η πιο πιθανή ηλικία για να γίνει κάποιος δισεκατομμυριούχος είναι κοντά στα 51.

Έτσι, αν δεν έχετε φτάσει ακόμα εκεί, τι μπορείτε να κάνετε για να αποκτήσετε το πρώτο εκατομμύριο;

Διαπιστώθηκε ότι ο ταχύτερος τρόπος για να μπείτε στο κλαμπ των έξι ή ακόμη και των εννέα μηδενικών, είναι με την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Απλά κοιτάξτε τον Τζεφ Μπέζος, τον Mπιλ Γκέιτς ή τον Έλον Μασκ – και οι τρεις τιτάνες της τεχνολογίας.

Αν και μόνο τα 2/3 των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου έχουν πτυχίο, οι περισσότεροι έχουν επιλέξει τον κλάδος της μηχανικής. Και πιο είναι το Πανεπιστήμιο που πιθανώς θα σας κάνει έναν δισεκατομμυριούχο; Παραδόξως, το Χάρβαρντ.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newmoney.grShare.

Leave A Reply