Σε τσίμπησε κουνούπι; 3 τρόποι να το αντιμετωπίσεις!

0

Ο καιρός έχει αρχίσει να ανοίγει, ο υδράργυρος ανεβαίνει, το καλοκαίρι έρχεται –επιτέλους- και μαζί με αυτό έρχεται και κάτι που μισείς. Κάτι που δεν είναι και το καλύτερο σου και σε εκνευρίζει πολύ όταν σε πλησιάζει, ειδικά τις βραδινές ώρες. Έχεις κάτι χειρότερο από το να κοιμάσαι και να ακούς στα αυτιά σου τα κουνούπια να ζουζουνίζουν;

Αν ειδικά σε βρει εκτεθειμένη και σε τσιμπήσει, τότε το ενδεχόμενο να ξανακοιμηθείς είναι πολύ μικρό. Αν ωστόσο κάποιο κουνούπι σε τσιμπήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τη φαγούρα, το πρήξιμο και την κοκκινίλα.

Δες στη gallery που ακολουθεί τι ακριβώς μπορείς να κάνεις.

«Στηρίξου» στη μαγειρική σόδα: Εάν σε τσίμπησε κουνούπι κι έχεις μαγειρική σόδα στο σπίτι σου, τότε είσαι τυχερή. Ανακάτεψε λίγη μαγειρική σόδα με νερό, τόση ώστε να δημιουργήσεις απλά μια πάστα. Άπλωσε το μείγμα αυτό στα τσιμπήματά σου, προκειμένου να ανακουφιστείς από τη φαγούρα και τον ερεθισμό.

 

 

 

Χρησιμοποίησε λίγη αλόη: Εάν θες να το καταπολεμήσεις με φυσικό τρόπο, τότε η αλόη βέρα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι εάν σε τσιμπήσει κουνούπι. Βοηθάει στο να σε ανακουφίσει από τον ερεθισμό και τη φαγούρα (από οποιοδήποτε έντομο) χάρη στις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που έχει.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: queen.gr

 

Share.

Leave A Reply