3 (απίστευτα) πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις πριν το σεξ

0

Ωπ, η βραδιά προμηνύεται καυτή. Σεξ διαφαίνεται στον ορίζοντα, ωραία πράγματα δηλαδή, κάνε την προετοιμασία σου. Μπανάκι, ένα χαλαρό beaute, εσωρουχάκια προσεγμένα, τα γνωστά, ευκαιρία να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Ωστόσο, αυτή και κάθε επόμενη φορά, απόφυγε αυτά που θα δεις παρακάτω. Θα σου εξηγήσω γιατί.

Ξύρισμα

Η κίνηση Ξύρισμα Τελευταίας Στιγμής είναι πολύ λάθος και τον λόγο ίσως τον έχεις νιώσει ήδη. Ξυραφάκι στην ευαίσθητη περιοχή πριν το σεξ προκαλεί ενόχληση και τσούξιμο- ειδικά αν δεν απλώσεις πολλή ενυδατική. Αυτά καλό είναι να γίνονται μια μέρα νωρίτερα.

Αυτοκριτική

Αυτό που σε πιάνει και ψειρίζεις τη μαϊμού; Σ’ αυτό ακριβώς αναφέρομαι. Χειρότερο timing από το ν΄αρχίσεις να τσεκάρεις ατέλειες, κυτταρίτιδες, ραγάδες, πρηξίματα και να ανασύρεις όλες τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια δεν υπάρχει. Υποσυνείδητα θα σ’ επηρεάσει και στην απόδοσή σου, αργότερα. Οπότε άσε την υπερανάλυση και τις αρνητικές σκέψεις, τώρα τονώνουμε αυτοπεποίθηση, δεν πέφτουμε. Είσαι μια κούκλα, φτου σου.

Να πάρεις αντισταμινικό

Το κατεξοχήν φάρμακό για τις αλλεργίες  δεν ξεραίνει μόνο τη μύτη, αλλά και άλλα μέρη του σώματος με μεγαλύτερο βαθμό εμπλοκής στην ερωτική πράξη. Αν υποφέρεις από αλλεργίες και δεν μπορείς να αποφύγεις με τίποτα τη λήψη του, φρόντισε να έχεις μαζί σου λιπαντικό, για παν ενδεχόμενο.

Πηγή: ladylike.grShare.

Leave A Reply