5 μυστικές κινήσεις για να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός!

0

Το έχουμε πει πολλές φορές: Οι σχέσεις πλέον, μπορεί να δείχνουν εύκολες και απλές αλλά καλώς ή κακώς δεν είναι! Μπερδεμένα σημάδια, social media και εγωισμός, μπαίνουν συνήθως στην μέση, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει γεμίσει ευαίσθητες, ρομαντικές και… μοναχικές ψυχούλες! Και ρωτάμε εμείς: Γιατί βρε παιδιά οι άνθρωποι να μην αγαπιούνται και κυρίως να μην ζευγαρώνουν; Και προφανώς και δεν έχουμε σκοπό να κατηγορήσουμε τους άντρες-τους αγαπάμε ούτως ή άλλως-αλλά την αλήθεια οφείλουμε να την παραδεχτούμε. Έχουν αδρανήσει και τα θέλουν όλα στο πιάτο! Προφανώς και δεν είμαστε υπέρ στο να του τα κάνεις όλα εύκολα, αλλά στηρίζουμε δυνατά την άποψη ότι όλο και κάτι μπορείς να κάνεις κι εσύ για να τον παρακινήσεις και επιτέλους να τον ξυπνήσεις. Εδώ λοιπόν, έχουμε 5 κινησούλες ματ-δοκιμασμένες-για να τον κάνεις τρελό και παλαβό για σένα. Ξεκινάμε δυνατά και κυρίως με ενθουσιασμό!

1. Επικοινωνία ώρα μηδέν: Το καλό με τα smartphones είναι ότι αν θέλεις να βρεις κάποιον, σίγουρα θα το καταφέρεις. Οπότε και τον αριθμό του να μην έχεις, είναι σχετικά αδιάφορο, γιατί τρόπο επικοινωνίας θα βρεις. Το μυστικό λοιπόν στην προκειμένη, είναι να του στείλεις το μήνυμα το απρόσμενο και το ξαφνικό. Αφορμή συγκεκριμένη δε χρειάζεσαι γιατί το θέμα είναι να καταλάβει ότι τον θέλεις. Μπορείς να τον ρωτήσεις ένα απλό «Τι κάνεις», μέχρι να του πεις το πιο άσχετο και άκυρο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό. Στο κάτω κάτω, είναι μόνο ένα μήνυμα. Στείλτο βρε κορίτσι μου γιατί καιγόμαστε.

2. Παίζει και το ντύσιμο το ρόλο του: Γενικά να ξέρεις ότι στους άντρες δεν αρέσουν οι λατέρνες και οι γυναίκες που δείχνουν ότι έχουν σπαταλήσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη, ακόμα κι αν όντως το έχουν κάνει! Με λίγα λόγια, φρόντισε όποτε ξέρεις ότι θα τον δεις, να τονίσεις τα δυνατά σου σημεία, χωρίς να είσαι υπερβολική ή προκλητική. Αν μάλιστα, έχει κάποια στιγμή αναφέρει, ότι του αρέσει κάτι πολύ συγκεκριμένο στο γυναικείο ντύσιμο, την επόμενη φορά όλως τυχαίως θα εμφανιστείς με αυτό ακριβώς αυτό το κομμάτι-εκτός κι αν έχεις πέσει σε εκκεντρικό και τρελαίνεται για καπέλα με πτηνά-. Απλά τα πράγματα.

3. Να είσαι cool: Προσοχή γιατί το coolness χρειάζεται ειδικό χειρισμό. Με λίγα λόγια, μην κάνεις σαν υστερική και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Παρόλα αυτά, και η χαλαρότητα θέλει το μέτρο της γιατί υπάρχει πιθανότητα να δώσεις λάθος μήνυμα. Πες «ναι» αν σου προτείνει να πάτε για ποτό, αλλά πες ένα βροντερό «ΟΧΙ» αν η πρώτη σας συνάντηση θα είναι σπίτι του. Εκτός πια αν θέλεις μόνο σεξ. Σε περίπτωση όμως που είσαι και για κάτι παραπάνω, άσε τον άνετο και χαλαρό εαυτό σου στην άκρη και διεκδίκησε με τρόπο αυτά που θέλεις.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: queen.grShare.

Leave A Reply