Αυτά είναι τα αξεσουάρ που θα κάνουν το laptop σου να… πετάει!

0

Με βασικό τους όπλο τη φορητότητα, τα laptops έχουν κυριαρχήσει εσχάτως στην αγορά των υπολογιστών (η αναλογία των πωλήσεων τους σε σχέση με τα desktop συστήματα ξεπερνά το 2:1).

Η επικράτησή τους αυτή δεν είναι τυχαία αφού πλέον διαθέτουν κορυφαία χαρακτηριστικά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Κι όμως, υπάρχουν ορισμένα αξεσουάρ και περιφερειακά για laptops που θα απογειώσουν την εμπειρία χρήσης τους, διευκολύνοντάς σε σημαντικά και μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητά σου.

Τα laptops, βλέπεις, οφείλουν να είναι συμπαγή έτσι ώστε να μεταφέρονται απρόσκοπτα, καταλαμβάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο και χωρίς να γίνονται βάρος. Στην περίπτωση όμως που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις το δικό σου στο σπίτι ή το γραφείο, τότε μπορείς κάλλιστα να το πλαισιώσεις με τα αξεσουάρ της αρεσκείας σου, έτσι ώστε αφ’ ενός να ενισχύσεις την απόδοση και τις λειτουργίες του και αφ’ ετέρου να κάνεις τη δουλειά σου ευκολότερα. Όσο για το ποια είναι αυτά, μην ανησυχείς: τα επιλέξαμε εμείς για ‘σένα.

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για το laptop σου
Βάση laptop

Η βάση laptop (θα τη δεις να αναφέρεται και ως ψύκτρα ή laptop cooler) είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νόμιζες. Ο ρόλος της είναι διττός, αφού βοηθά τόσο το σύστημα σου, όσο και εσένα τον ίδιο. Όταν το laptop ζορίζεται, βλέπεις, απολύτως φυσιολογικά ανεβάζει θερμοκρασία στο εσωτερικό του. Όσο γρήγορα κι αν περιστρέφονται τα ανεμιστηράκια του, αυτό είναι κάτι που δε γίνεται να αποφευχθεί. Οι υψηλές θερμοκρασίες όμως φθείρουν τα συστήματα ενός laptop, επηρεάζοντας σημαντικά την απόδοσή του.
laptop βάση

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.grShare.

Leave A Reply