Τα είδη ζευγαριών που συνταντάς γύρω σου

0

Κάθε ζευγάρι που γνωρίζεις έχει τις ιδιαιτερότητές του. Κάθε σχέση, έχει τον δικό της χαρακτήρα, που διαμορφώνεται ανάλογα με την προσωπικότητα των δύο συντρόφων. Αυτές τις κατηγορίες ζευγαριών που θα δεις εδώ, σίγουρα τις ξέρεις καλά. Διαβάζοντάς τες θα ανγνωρίσεις σε κάποια και τη δική σας σχέση αλλά και εκείνη των φίλων σου. Σε ποια ανήκεις;#1 Το κυριλέ ζευγάρι

Έχουν και οι δύο καλές δουλειές. Δουλεύουν πολλές ώρες, ενώ ταυτόχρονα έχουν προγραμματίσει και διάφορες άλλες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά τους, όπως σπορ ή μαθήματα ή ακόμα περισσότερα μεταπτυχιακά. Έχουν αγοράσει σκάφος και μένουν σε ένα πολύ όμορφο σπίτι. Κάθε έξοδός του είναι στο πιο κυριλέ εστιατόριο και στα πιο in μαγαζιά της πόλης. Η εικόνα τους γενικά είναι αξιοζήλευτη. Βλέπονται ελάχιστες ώρες την ημέρα κι όμως είναι full ευτυχισμένοι. Βέβαια, για όλους τους άλλους που τους παρακολουθούν από μια απόσταση, όλη αυτή η φάση μεταξύ τους φαντάζει λίγο περίεργη.

#2 Το ζευγάρι που είναι πρώτο σε όλα

Της έκανε πρόταση να συζήσουν σχεδόν με το που ξεκίνησε η σχέση τους. Παρόλο που οι φίλοι τους έχουν περισσότερο καιρό σχέση από εκείνους, αυτοί αρραβωνιάζονται τώρα και σχεδιάζουν το γάμο τους τους επόμενους μήνες. Μιλούν για οικογένεια και παιδί, όταν όλοι τους οι φίλοι συζητούν για το πού θα πάνε το βράδυ για ποτό. Αυτό το ζευγάρι είναι πάντα πρώτο σε όλα. Σαν να βιάζεται. Κι αυτό σου προκαλεί άγχος.

#3 Το τρελά ερωτευμένο ζευγάρι

Είναι όλη την ώρα μέσα στα μέλια. Είναι λες και τους έχεις κολλήσει με κόλλα στιγμής. Κρατιούνται συνεχώς από το χέρι, δεν σταματούν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον, να ζουζουνίζουν και να δίνουν φιλάκια. Πιο έρωτας πεθαίνεις, που λέει και η Φουρέιρα.Μιλούν συνεχώς για τη σχέση τους παινεύοντας ο ένας τον άλλον στους φίλους. Βγάζουν συνεχώς selfie και γενικά, τους λες και λίγο κουραστικούς. Με το ζόρι κρατιέσαι να μην τους κάνεις unfollow σε Facebook και Instagram.

#4 Το ζευγάρι που ούτε αυτό ξέρει το λόγο που είναι ακόμα μαζί

Τσακώνονται συνέχεια, είναι μονίμως μουτρωμένοι, σπάνια μιλούν και φαίνεται σαν να βαριούνται ο ένας τον άλλον. Έχουν χωρίσει εκατοντάδες φορές και καταλήγουν και πάλι μαζί. Φαίνονται τόσο δυστυχισμένοι και μονίμως ξενερωμένοι. Πραγματικά, γιατί είναι μαζί;

#5 Το ζευγάρι φάντασμα

Είναι εκείνοι που εξαφανίζονται από προσώπου γης. Οι φίλοι τους δεν ξέρουν πού βρίσκονται και τι κάνουν. Χάνουν επαφή από κάθε γνωστό και περνούν συνεχώς χρόνο οι δυο τους. Μόνοι τους. Πού και πώς, κανείς δεν ξέρει… Ευτυχώς που υπάρχει και το Facebook και δίνουν σημεία ζωής μέσα από το προφίλ τους.

#6 Το cool ζευγάρι

Είναι καλά μεταξύ τους και ταυτόχρονα περνούν και χρόνο με φίλους. Είναι πάντα πολύ χαλαροί και φαίνεται να έχουν μια απόλυτα ισορροπημένη σχέση. Είναι ερωτευμένοι, αλλά εκτός από τον έρωτά τους συνδυάζουν και τους υπόλοιπους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή τους. Είναι παντός καιρού και μέσα σε όλα. Αυτός ο τύπος ζευγαριού είναι ο καλύτερος!

#7 Το extreme ζευγάρι

Είναι και οι δύο περιπετειώδεις τύποι. Πηγαίνουν συνεχώς εκδρομές, δοκιμάζουν extreme σπορ. Πηγαίνουν μαζί γυμναστήριο. Είναι λες και η σχέση τους βασίζεται στις δραστηριότητες που κάνουν από κοινού. Full δραστήριοι και πάντα έχουν μια καινούρια εμπειρία να σου διηγηθούν.

#8 Το ζευγάρι από απόσταση

Ο ένας στην ανατολή και ο άλλος στη δύση. Έχουν σχέση από απόσταση. Σπάνια τους βλέπεις μαζί και πάντα, όταν καλείς τον έναν από τους δύο φίλους σου σε μια έξοδο, όπου παρίστανται μόνο ζευγάρια, νιώθεις άσχημα γιατί μοιραία έχει τον άχαρο ρόλο να κρατάει το φανάρι. Δύσκολες φάσεις αυτές. Και για τον ίδιο αλλά και για τους φίλους.

#9 Το ζευγάρι που δεν είναι ποτέ μαζί

Βγαίνουν ξεχωριστά, ο καθένας με την παρέα του και σπάνια θα τους δεις μαζί σε κοινή έξοδο. Ακόμα και διακοπές κάνουν χωριστά. Μοιάζουν να μην έχουν και τόση ανάγκη ο ένας τον άλλον. Αυτή η χαλαρότητα, με ξεπερνάει.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: followme.grShare.

Leave A Reply