Πώς θα καταλάβεις ότι δε σε γουστάρει μέσω μηνυμάτων!

0

Όπως έχεις πλέον παρατηρήσει, τα πάντα σήμερα έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, η οποία φυσικά επηρεάζει πολλές εκφάνσεις της ζωής μας. Μία από αυτές, είναι φυσικά και οι σχέσεις, μιας και το πρόσωπο με πρόσωπο πλέον είναι σπάνιο και τα μηνύματα λαμβάνουν τεράστια σημασία σχετικά με το αν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα ή όχι. Είσαι μήπως κι εσύ σε δίλημμα για το αν το αγόρι με το οποίο στέλνεις μηνύματα σε θέλει; Μήπως δεν είσαι και πολύ αισιόδοξη για το κοινό σας μέλλον; Παρακάτω, σου έχουμε κάποια σημάδια τα οποία φανερώνουν ότι μάλλον δεν την «κόβει τη φλέβα» του για σένα.

Αργεί να απαντήσει: Όχι φίλη μου δεν έχει δουλειά. Αυτό μπορεί να γίνει μια-δυο φορές. Αν γίνεται συνέχεια, πάει να πει ότι δεν είσαι στις προτεραιότητές του να απαντήσει. Όταν το θυμηθεί και δε βαριέται, ίσως…

Δεν κάνει ερωτήσεις: Και πώς να γίνει διάλογος αν μιλάς μόνο εσύ; Ε αυτό ακριβώς θέλει. Να μη γίνει διάλογος! Και πώς θα το καταφέρει αυτό; Μα φυσικά με το να μην κάνει καμία ερώτηση ώστε να μη συνεχιστεί η κουβέντα. Sorry.

Aν στείλει πρώτος αυτός…: Σίγουρα δε θα είναι επειδή του έλειψες ή για να δει τι κάνεις. Μάλλον θα θέλει κάποια χάρη, λίγο sexting ή απλά να περάσει από το σπίτι σου, γιατί όταν δεν έχεις τι να κάνεις, το να κάνεις σεξ με κάποια που δε θέλεις, είναι απλά τέλειο.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: queen.grShare.

Leave A Reply