4 μαθήματα που θα πάρεις όταν απέχεις από τα social media!

0

Έχεις μερικούς καλούς λόγους για να απέχεις για λίγο από τα social media. Σκέψου το σαν ένα digital detox με αφορμή τις καλοκαιρινές διακοπές, που θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους αλλά και να … κάνεις οικονομία. Αυτά είναι 4 μαθήματα που θα πάρεις όταν απέχεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Κρατάς επαφή με τους ανθρώπους που έχεις τους πιο δυνατούς δεσμούς. Το πιθανότερο είναι ότι “συγκρίνουμε τις ζωές μας” στα social media με αυτές των γνωστών μας. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν γνωρίζουμε πώς είναι πραγματικά οι ζωές τους και γιατί τα social media φημίζονται για το πόσο παραπλανητικά είναι. Για τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους όμως, έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και ξέρεις πραγματικά τι συμβαίνει στη ζωή τους. Η αποχή από τα social media θα δείξει ποιοι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί για σένα.

Έχεις περισσότερο χρόνο για να ανακτήσεις την ενέργειά σου.Η αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σου αφήνει περισσότερη ψυχική ενέργεια για να περάσεις καλά με τους φίλους και την οικογένειά σου. Λογικό αφού δεν κοιτάς συνεχώς τις ειδοποιήσεις σου.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: madamefigaro.grShare.

Leave A Reply