Πώς η έλλειψη σεξ προκαλεί νεύρα στις γυναίκες

0

Πρωί στη δουλειά. Μπαίνεις στο χώρο με τη μύτη ψηλά και βήμα που κάνει το πάτωμα να σείεται. Το άλλοτε λαμπερό σου χαμόγελο μοιάζει να αποτελεί παρελθόν και τη θέση του έχει πάρει το ανέκφραστο, αλλά «δολοφονικό» σου βλέμμα.

«Τι έχεις;», σε ρωτάει η συνάδελφος. «Νεύρα!», απαντάς εσύ και το μάτι σου γυαλίζει.

Ενα σκηνικό που έχει συμβεί σε όλες μας και δίνει τροφή για σχολιασμό και φυσικά, για πλάκα, που αποδίδει συχνότερα τις ευθύνες στην έλλειψη σεξ.

Οπως ακριβώς συμβαίνει μερικές ημέρες και στην 26χρονη Κορίν Χάουνσλοου, που κάνει αγώνα να ξυπνήσει το πρωί για να πάει στη δουλειά και εκεί τσακώνεται με τους συνεργάτες της δίχως λόγο και αιτία, για να συνεχίσει τις διαμάχες της στο σπίτι με τον σύζυγο της Ματ. Διαμάχες που μπορεί να αφορούν σε ασήμαντα πράγματα όπως τα άπλυτα πιάτα και το διάβασμα των παιδιών.

Η νεαρή είναι μητέρα δύο παιδιών και ζει με την οικογένεια της στο Φέρχαμ του Χάμπσαϊρ. Μετά τη γέννηση των μικρών της ( πέντε χρονών και 15 μηνών) άρχισε να διαπιστώνει τις μεταβολές στην ψυχολογία της.

 «Πριν αποκτήσω παιδιά, κάναμε σεξ με το σύζυγο μου όποτε το θέλαμε. Δύσκολα περνούσαν μια ή δυο μέρες χωρίς σεξουαλική επαφή. Όμως ο ερχομός των παιδιών έριξε την ενέργεια μας και συχνά αισθανόμαστε εξουθενωμένοι. Τα κενά της ερωτικής μας ζωής άρχισαν να γίνονται πιο μεγάλα. Παρατήρησα τη διαφορά στη συμπεριφορά μου απέναντι στο Ματ. Ακόμα κι όταν δεν κάναμε σεξ για μια εβδομάδα, ένιωθα θυμό. Ανησυχούσα για τα πάντα, για το αν η σχέση μας περνάει κρίση. Φοβόμουν πολύ, γιατί ξέρω ότι τα ζευγάρια είναι πιθανό να χωρίσουν σε τέτοιες περιπτώσεις».

Τι απαντούν οι ειδικοί για αυτό;…

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

Share.

Leave A Reply