Πώς θα κάνεις το γραφείο σου πιο λειτουργικό!

0

Σύμφωνα με έρευνες που κατά καιρούς γίνονται στην απόδοση όσων εργάζονται σε γραφεία, ο μέσος εργαζόμενος μπορεί να χάσει μέχρι και μία ώρα την ημέρα εξαιτίας της μη οργάνωσης του χώρου του.

Αν η παραγωγικότητα και ο χρόνος είναι για εσάς το άλφα και το ωμέγα στη δουλειά και δεν έχετε την πολυτέλεια να χάνετε ώρες, δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε το γραφείο σας έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο λειτουργικό.

Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Και άλλη μισή παραγωγικότητα. Μην περιμένετε να αποδώσετε σωστά στη δουλειά σας, αν το γραφείο θυμίζει Χιροσίμα. Πριν τακτοποίησετε/ αλλάξετε θέση σε οτιδήποτε, πετάξτε οτιδήποτε δεν σας χρειάζεται ή χρησιμοποιείτε σπάνια, ξεσκονίστε, καθαρίστε και… γυαλίστε το.

To κάθε πράγμα στη θέση του

Η οθόνη θα πρέπει να βρίσκεται στο επίπεδο των ματιών, σε περίπου μισό μέτρο απόσταση από το σώμα. Αντικείμενα που χρησιμοποιείτε συχνά, όπως π.χ. το τηλέφωνο ή διάφορα αναλώσιμα (στyλό, χαρτιά κ.α.) θα πρέπει να είναι στην δεξιά πλευρά αν είστε δεξιόχειρες ή στην αριστερή αν είστε αριστερόχειρες.

Φροντίστε επίσης να έχετε έναν κάδο σκουπιδιών σε απόσταση… βολής (ει δυνατόν κοντά σας) για να μη χρειάζεται να σηκώνεστε κάθε λίγο και λιγάκι που χρειάζεται να πετάξετε κάτι. Αυτό το πέρα δώθε σας αποσυντονίζει και σας κάνει λιγότερο παραγωγικούς…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: in2life.gr

Share.

Leave A Reply