Τα ζώδια και το ταλέντο τους στην οργάνωση!

0


Τα ζώδια και το ταλέντο τους στην οργάνωση..

 Στις δύσκολες εποχές που ζούμε για να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας, για να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας, θα πρέπει να κάνουμε έναν προσεκτικό προγραμματισμό, και να τον ακολουθούμε βήμα βήμα.. Το θέμα είναι το ζώδιό σου σε βοηθά σε κάτι τέτοιο ή συνηθίζεις να πηγαίνεις στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα;  Και αν είναι έτσι, πως  μπορείς να ..βελτιωθείς; Το ζώδιό σου έχει κάποιες πληροφορίες να σου δώσει..
       ΚΡΙΟΣ
Αν είσαι Κριός, σε ενοχλεί να μην τηρούνται τα προγράμματα, αλλά αυτό αφορά μόνο τους άλλους, όταν δεν είναι συνεπείς απέναντί σου. Εσύ, σαν ελεύθερο πνεύμα που θέλεις να είσαι,  δεν υπάγεσαι σε τέτοιου είδους περιορισμούς. Ενεργείς σύμφωνα με την παρόρμηση της στιγμής, χωρίς κανένα πλάνο. Μπορεί αυτό να σου δίνει μια αίσθηση απελευθέρωσης, αλλά σε πρακτικό επίπεδο δεν σε βοηθά καθόλου. Αντίθετα, οι κόποι σου πηγαίνουν χαμένοι, μέσα σε έναν «χύμα» τρόπο δράσης. Έτσι όμως δεν έχεις αποτελέσματα που αξίζουν και στις ικανότητες και στις προσπάθειές σου. Δες το κι αλλιώς. Αφού κάνεις που κάνεις τον κόπο, γιατί δεν το οργανώνεις καλύτερα;
    ΤΑΥΡΟΣ
Αν είσαι Ταύρος, θέλεις πάντα να βαδίζεις σε προβλέψιμα μονοπάτια. Το να κάνεις λοιπόν σχεδιασμό και προγραμματισμό στις κινήσεις σου είναι για σένα δεύτερη φύση. Μπορεί μερικές φορές να πέφτεις κάπως έξω στους χρόνους σου, γιατί γενικά αργείς να κινηθείς όσο γρήγορα υπολογίζεις ή απαιτούν τα γεγονότα. Παρόλα αυτά, με την αποφασιστικότητα  και την υπομονή της χελώνας στον μύθο, αφήνεις πίσω σου όλους τους καυχησιάρηδες και επιπόλαιους λαγούς. Το αποτέλεσμα είναι, χάρη στο σύστημα και την επιμονή σου, πραγματικά να δείχνεις  ότι πετυχαίνεις αξιοθαύμαστα αποτελέσματα ξεπερνώντας τον μέσο όρο των άλλων ανθρώπων. Και επιπλέον όλα αυτά να μοιάζουν πως έγιναν με ελάχιστο κόπο από μέρους σου.
    ΔΙΔΥΜΟΙ
Για τον Δίδυμο, που έχει στο μυαλό του ταυτόχρονα και ανάκατα το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, η τήρηση ενός προγράμματος δεν είναι καθόλου εύκολη ιστορία. Καταλαβαίνεις ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχεις κάτι είναι να το έχεις πρώτα σχεδιάσει με τον νου σου. Και πραγματικά έχεις ικανότητα για μεγάλες διανοητικές συλλήψεις. Τι ωραία όμως να μπορούσες και να τα εφαρμόσεις όλα αυτά! Δυστυχώς, η τάση σου είναι να πηδάς στο βήμα Νο 10 πριν τελειώσεις το 4, το 5 και το 6 . Και πριν καν καταπιαστείς με τα 7, 8 και 9. Στην ουσία,  δηλαδή, κάνεις λίγο απ’ όλα και τίποτα ολοκληρωμένο. Προσπάθησε να επιβληθείς στον εαυτό σου.
 ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μπορεί, σαν Καρκίνος που είσαι, να έχεις διάφορα αξιόλογα χαρίσματα, αλλά η ικανότητα του  προγραμματισμού δεν περιλαμβάνεται σε αυτά. Το αντίθετο μάλιστα. Καθώς ο εσωτερικός σου κόσμος απορροφά ένα μεγάλο μέρος από την ενέργεια της σκέψης και των συναισθημάτων σου, δεν μένουν και πολλά για να αφιερώσεις στα πρακτικά της ζωής. Ταυτόχρονα, είσαι περισσότερο στραμμένος στο παρελθόν παρά στο μέλλον. Κι επειδή καμιά φορά καταλαμβάνεσαι από μια άλφα μοιρολατρία, θεωρείς μάταιο να προγραμματίσεις οτιδήποτε. Καλό θα είναι λοιπόν να αλλάξεις αντιλήψεις, αν θέλεις να προχωρήσεις. Να συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή σου είναι κυρίως στα χέρια σου, ακόμα κι αν καμιά φορά τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζεις.
Συνέχεια άρθρου εδώ
Πηγή: astrologos.gr
Share.


Leave A Reply