5 μύθοι για το σεξ στους οποίους επιμένεις να πιστεύεις

0


Ό,τι γράφει λένε δεν ξεγράφει όχι μόνο στα χαρτιά, αλλά και στο μυαλό μας. Πόσο ακόμα θα πιστεύουμε σε θεωρίες ανυπόστατες οι οποίες έχουν εντυπωθεί στον τρόπο που σκεφτόμαστε για τη σεξουαλικότητά μας; Γιατί να καθορίζουν τον τρόπο που κάνουμε σεξ ένα τσούρμο εσφαλμένα κλισέ;

Ακολουθούν ερωτικοί μύθοι που έχουν ενσωματωθεί στην πραγματικότητα και αξίζει να ανατραπούν ευθύς αμέσως μέσα από έρευνες και επιστημονικά δεδομένα.

#1 Το μέγεθος του πέους καθορίζει τη γυναικεία ερωτική απόλαυση

Προφανώς και παίζει ρόλο, θα ήταν τουλάχιστον παράλογο να ισχυριστεί κάποιος πως ένα παθολογικά μικρό πέος μπορεί να ενθουσιάσει μια γυναίκα. Ωστόσο, μόνο το 1% των γυναικών θεωρεί το μέγεθος του συντρόφου του “πάρα πολύ σημαντικό”. Από ένα σημείο και μετά (εκεί, αφού αρχίζουν να υποχωρούν τα πρώτα μέλια) αυτό που μετράει πιο πολύ είναι η ποιότητα του χαρακτήρα του. Αυτό καθορίζει την ευτυχία της. Μην το ξεχνάς.

#2 Οι άνδρες θέλουν σεξ πιο πολύ απ’ ό,τι οι γυναίκες

Μια άποψη που δεν συμφέρει κανένα από τα δύο φύλα αν το καλοσκεφτείς. Όχι, οι άνδρες δεν είναι πάντα έτοιμοι για σεξ, αλλά για κάποιο λόγο ο κόσμος επιμένει να το πιστεύει αγχώνοντας όλους εκείνους που δεν νιώθουν έτσι. Αντίστοιχα, είναι μια πεποίθηση που έστω και στα σιωπηλά περιορίζει, έως και στιγματίζει τις γυναίκες που έχουν αδυναμία στο σεξ (δεν ξέρω πώς ακούστηκε αυτό, αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να σου το γράψω.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: ladylike.gr

Share.


Leave A Reply