Πώς να ετοιμαστείς το πρωί σε 11 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα!

0


Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξυπνάς από τα άγρια χαράματα, προκειμένου να σκάσεις μύτη στο γραφείο ή στη σχολή στην πένα μεν, αλλά αγουροξυπνημένη δε. Ακολούθησε βήμα – βήμα τις οδηγίες και ξαναβρές τα με το ξυπνητήρι σου!!!

Σε 3  λεπτά

Ντους

Ξύπνησε  το σώμα σου με νερό και ένα αφρόλουτρο με ανάλαφρη μυρωδιά και όχι κάτι ιδιαίτερα βαρύ. Χρησιμοποίησε αρκετά χαμηλή θερμοκρασία στο νερό. Θα βοηθήσει και στην σύσφιξη του σώματος και στην αφύπνιση του… πνεύματος.

Σε 2 λεπτά

Ενυδάτωση

Άπλωσε την κρέμα σώματος ή μια συσφικτική/ αντικυτταριδική  – αν χρησιμοποιείς και μην βιαστείς να ντυθείς για να απορροφηθεί απόλυτα και σωστά.

Σε 1 λεπτό

Καθαρισμός

Νερό και σαπούνι, νερό και τζελ, πάντως είναι απαραίτητο ένας καλός καθαρισμός στο πρόσωπο. Ξέβγαλε με δροσερό ή ακόμα και κρύο νερό, αν το αντέχεις και πέρασε το πρόσωπό σου με μια απαλή λοσιόν ή ακόμα και ροδόνερο.

Σε 1 λεπτό

Κρέμα ημέρας – κρέμα ματιών

Μην απλώνεις την κρέμα σαν να πρέπει να καλύψεις μια επιφάνεια. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι κυκλικές και με ανοδική φορά. Μην ξεχνάς την περιοχή του λαιμού! Όσο για τα μάτια, να θυμάσαι ότι έχουν τη δική τους κρέμα, αλλά όχι σε υπερβολική ποσότητα!

 

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.gr

Share.


Leave A Reply