Τα έξι ζώδια που βασίζονται πολύ πάνω στους άλλους!

0


Αν υποθέσουμε ότι χωρίζαμε τους ανθρώπους σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Από τη μία θα βάζαμε τους απόλυτα αυτάρκεις που ούτε θέλουν, ούτε δέχονται τη βοήθεια των άλλων και από την άλλη εκείνους που βασίζονται σε αυτούς και τους χρειάζονται, για να νιώσουν καλά ή να διεκπεραιώσουν όλα αυτά που θεωρούν πως δεν μπορούν μόνοι τους.

Το συγκεκριμένο δίπολο μάλιστα, συναντάται πολύ συχνά ανάμεσα σε συγκατοίκους ή παντρεμένα ζευγάρια, όπου ο ένας συνήθως αναλαμβάνει τον πρώτο και ο άλλος τον δεύτερο ρόλο. Σαφώς καμία συμπεριφορά από τις δύο δεν είναι εντελώς υγιής, ακόμη και αν αρκετοί θεωρούν την απόλυτη αυτάρκεια ένα σημάδι δύναμης.

Τι γίνεται όμως με εκείνους που βασίζονται στους άλλους; Ποια είναι τα ζώδια εκείνα που «κρύβονται» πίσω από μία τέτοια συμπεριφορά; Διάβασε τη λίστα που ακολουθεί και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες βασίζονται περισσότερο απ’ όλους στους άλλους. Έχουν ανάγκη την φροντίδα, την παρηγοριά, τη συναισθηματική στήριξη. Οι άνθρωποι στους οποίους αναζητά βοήθεια, είναι άτομα τα οποία με χαρά και προθυμία θα τον στηρίξουν, δε θα τον κρίνουν ποτέ για τις επιλογές του και ακριβώς γιατί γνωρίζουν πως στέκονται πλάι σε έναν αληθινό «βράχο», δεν ξεχνούν ποτέ αυτούς που τους βοήθησαν.

ΛΕΩΝ

Τα Λιονταράκια είναι γνωστό πως αποζητούν από τους γύρω τους προσοχή και ακριβώς για αυτό έχουν ανάγκη να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα τους. Δεν μπορούν να κάνουν επίδειξη χωρίς κοινό. Δεν θα μπουν ποτέ στη διαδικασία να ζητήσουν χρήματα, συμβουλές, βοήθεια από τους άλλους. Αρκούνται στη συναισθηματική υποστήριξη και την παρουσία των γύρω τους.

ΖΥΓΟΣ

Το μόνο που ενδιαφέρει έναν Ζυγό είναι το να έχει παρέα. Έχει ανάγκη να ανήκει σε μια σχέση, σε κλειστή ομάδα κι αυτός είναι και ο κύριος λόγος που δε μπορεί να λειτουργήσει αυτόβουλα. Βασίζει ένα μεγάλο κομμάτι του στους άλλους, επηρεάζεται από τις απόψεις τους, αλλάζει γνώμη και κάνει τα πάντα να είναι αρεστός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα καρκινάκια δεν έχουν την απαίτηση από τους άλλους να τους βοηθήσουν, αφού μέσα στο μυαλό τους θεωρούν πως τους δίνουν την ευκαιρία να υπηρετήσουν κάποιον μεγαλύτερο ή βαθύτερο σκοπό. Είναι άνθρωποι ιδιαίτερα φιλικοί και καλοσυνάτοι, γεγονός που τους κάνει να δέχονται πάντα με χαρά τη συμμετοχή των γύρω τους. Δεν σκέφτονται πως επωφελούνται από τους άλλους, αλλά πως γίνονται η αφορμή να εμπλακούν οι άλλοι σε μία θαυμάσια εμπειρία.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: astrology.gr

Share.


Leave A Reply