Πώς να ανανεώσω τη σχέση μου!

0


Ναι, είναι υπέροχο να έχεις μια σταθερή σχέση. Επίσης ναι, μια σταθερή σχέση συχνά πέφτει στην παγίδα της συνήθειας και της ρουτίνας. Γίνεται να έχεις το ένα χωρίς το άλλο; Γίνεται, απαντούν οι ειδικοί και μας δίνουν tips και συμβουλές.

Άφησε τριγύρω σημειωματάκια

Μπορείς να χώσεις ένα σημειωματάκι στην τσέπη του αγαπημένου σου για να το διαβάσει πριν από μια σημαντική παρουσίαση ή να κολλήσεις ένα στον καθρέφτη του μπάνιου για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα του.

Extra tip: Σε μια κοινωνία που η τεχνολογία κυριαρχεί, ένα χειρόγραφο σημείωμα θα αγγίξει περισσότερο το σύντροφό σου από ένα μήνυμα στο κινητό και θα ξυπνήσει τη ρομαντική του πλευρά.

Προσπαθήστε να καταλαβαίνετε ο ένας τα χόμπι του άλλου

Είναι γλυκό να υποστηρίζεις τον σύντροφό σου στα πράγματα που αγαπά, η προσπάθεια όμως να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό κάνει όλη τη διαφορά. Αυτό σημαίνει πως δεν αρκεί να βλέπεις μαζί του ποδόσφαιρο, αλλά να ξεκινήσεις μια συζήτηση για τους ποδοσφαιριστές που βλέπετε, ποιος έχει τις καλύτερες επιδόσεις, για τη στρατηγική που ακολουθεί ο προπονητής. Παρότι δεν χρειάζεται να μάθεις τόσα για τα χόμπι του ώστε να μπορείς να γράψεις διατριβή, το ενδιαφέρον που θα δείξεις είναι αρκετό για να ενισχυθεί ο δεσμός μεταξύ σας και δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Μην είστε συνέχεια δικτυωμένοι

Το κινητό είναι ο καλύτερος φίλος μας και ο χειρότερος περισπασμός μας – ειδικά όταν εμποδίζει τη σχέση με τους αληθινούς φίλους μας. Φαντάσου την εικόνα να μιλάς με τον σύντροφό σου και να έχετε και οι δύο το βλέμμα σας στραμμένο στις οθόνες των κινητών για να τσεκάρετε τις ειδοποιήσεις! Ο πιο εύκολος τρόπος να αποφύγετε αυτή την παγίδα είναι να μην έχετε τα κινητά στο τραπέζι όταν περνάτε λίγο χρόνο μαζί. Ακόμη κι αν αυτό δεν ακούγεται σαν κάτι σπουδαίο, είναι μία κίνηση που θα πυροδοτήσει τη μεταξύ σας σύνδεση που ίσως έχει ατονίσει με το πέρασμα του χρόνου.

Δημιουργήστε μια νέα παράδοση

Ένας εξαιρετικός τρόπος για να είναι πάντα η σχέση σας ζωντανή είναι να δημιουργήσετε παραδόσεις που θα σας κάνουν να περιμένετε με ανυπομονησία το μέλλον. Απ’ το να δοκιμάζετε τον καφέ σε διαφορετικά μαγαζιά κάθε τόσο μέχρι να συμμετέχετε σε ένα «κυνήγι» μανιταριών κάθε φθινόπωρο. Θα μοιράζεστε όμορφες αναμνήσεις και στιγμές μαζί και θα βρίσκετε χρόνο ο ένας για τον άλλο – και θα ανυπομονείτε γι’ αυτές.

Εκπλήξτε ο ένας τον άλλο

Υπάρχει λόγος που η αποστολή ενός μπουκέτου λουλουδιών είναι μια κλασική ρομαντική πράξη – είναι εκλεπτυσμένο, δείχνει ενδιαφέρον και δείχνουν υπέροχα επάνω στην τραπεζαρία. Μπορείς όμως να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω: Στείλε στον αγαπημένο σου εισιτήρια για τη συναυλία του αγαπημένου του συγκροτήματος ή για έναν αγώνα της ομάδας του ή κλείσε δωμάτιο για να μείνετε ένα βράδυ σε ένα όμορφο ξενοδοχείο στην πόλη σας.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: shape.gr

Share.


Leave A Reply