Ένας Γάμος Όνειρο 2018 | Νέος μεγάλος διαγωνισμός!

 

12 χρόνια μαζί στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας…

Ο διαγωνισμός ¨Ένας γάμος όνειρο 2018¨, για 12η χρονιά, επέστρεψε!

Αν σχεδιάζετε να παντρευτείτε μέσα στο 2018, και ο γάμος σας θα γίνει στη Μεσσηνία, τότε δηλώστε οπωσδήποτε συμμετοχή!

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει συναρπαστικά γαμήλια δώρα από τις επιχειρήσεις:

Νυφικά Φειδάς, ανδρικά ενδύματα Τριανταφυλλόπουλος, Hair Team Μπλέκος, Verraros Shoes, Κόσμημα στη Μεσσήνη, Ani’s Nails, Big Bang πυροτεχνήματα μπαλόνια, Θέμη lingerie, Gianna Kazakou, ανθοπωλείο Ζέρμπερα, λευκά είδη Home Design, είδη συσκευασίας Χατζηγιάννης, Azalea Spa, Linea Strom, ζαχαροπλαστεία Απόλαυση, Οινοποιείο Γκότση, Έπιπλο Μούζος, Βιοκαρπέτ Καλαμάτας, Διαιτολογικό Γραφείο Κωνσταντινέας, Στεγνοκαθαριστήρια H2O, Δερμάτινο Leather Collection,ενοικίαση αυτοκινήτου αντίκας Καραχάλιος, Fame Dance Academy, τυπογραφείο Λεβέντης και αίθουσα δεξιώσεων Ρόδον στη Μεσσήνη, η οποία φιλοξενεί κάθε χρόνο το μεγάλο event της κλήρωση του διαγωνισμού! Τον διαγωνισμό Ένας Γάμος Όνειρο 2018, στηρίζουν οι επιχειρήσεις Kappa Foss και Αλουμίνια Κατσίρης!

Τα υπέροχα μεγάλα γαμήλια δώρα που θα κερδίσει το τυχερό ζευγάρι, θα κάνουν πιο εύκολη τη νέα τους κοινή αρχή της έγγαμης ζωής!

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε ατμόσφαιρα γαμήλιου party την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, με καλεσμένους όλους τους μελλόνυμφους αλλά και όλους όσοι βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα αυτός ο διαγωνισμός για 12η χρονιά! Κατά τη διάρκεια του event θα πραγματοποιηθεί το γνωστό & καθιερωμένο νυφικό show κατά τη διάρκεια του οποίου, μοντέλα θα λανσάρουν δημιουργίες νυφικών και γαμπριάτικων κοστουμιών, κοσμήματα καθώς και τις νέες τάσεις στα μαλλιά! Η σχολή χορού FAME DANCE ACADEMY θα προτείνει και θα παρουσιάσει τον 1ο χορό για τους νεόνυμφους, με ένα υπέροχο χορευτικό ζευγάρι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλα τα ζευγάρια που θα δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό και θα παραβρεθούν στο event της κλήρωσης, θα κερδίσουν σημαντικές εκπτώσεις, από όλους τους χορηγούς του διαγωνισμού!

Διοργάνωση: City 103.8, Κανάλι 20 88.6, Δίαυλος 99.2, MessiniaRadio.gr, MessiniaWedding.gr και MessiniaWebtv.gr!

banner-gia-afisa-702x107

12 χρόνια μαζί, στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας..

Τηλεφωνήστε και δηλώστε συμμετοχή, τώρα!

2721063251, 2721063252 ή 2721063253

wedding 2018-tetragono

Oι όροι συμμετοχής:

Στον διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος τα μελλόνυμφα ζευγάρια που ο γάμος τους θα γίνει στη Μεσσηνία.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αυτοί που πρόκειται να παντρευτούν μέσα στο 2018.
Έγκυρες συμμετοχές είναι αυτές που θα καταχωρηθούν έως την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018.
Η παρουσία του μελλόνυμφου ζευγαριού την ημέρα της κλήρωσης, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, είναι υποχρεωτική.
Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Τα δώρα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους τυχερούς του διαγωνισμού.
Το τυχερό ζευγάρι προκύπτει κατόπιν κλήρωσης, παρουσία όλων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.
Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν το διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους συμμετοχής και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκειά του.
Οι διοργανωτές έχουν δικαίωμα αναδημοσίευσης φωτογραφιών και αναπαραγωγής video, από το event της κλήρωσης, σε όλα τα ΜΜΕ.
Κάθε μεταβολή που αφορά τον διαγωνισμό θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του www.messiniaradio.gr και των ραδιοφωνικών σταθμών City FM 103,8 – Κανάλι 20 88,6 και Δίαυλος 99,2. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια