Γάμος την άνοιξη!

Την άνοιξη την φέρνει το Πάσχα, αν η βαρυχειμωνιά σας φαίνεται μελαγχολική για την τέλεση του γάμου σας η άνοιξη θα σας δώσει ότι ονειρεύεστε. Αν ενδιαφέρεστε να κάνετε το γάμο σας το Πάσχα θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για 40 ημέρες δηλαδή όλη τη Σαρακοστή απαγορεύεται. Από την Κυριακή του Θωμά και μετά αυτό αλλάζει και μπορείτε να τελέσετε το γάμο σας με όλα τα προνόμια της εποχής. Η άνοιξη είναι η εποχή της ανανέωσης ωστόσο στον τομέα επιλογής για γάμο κρατάει μακρινή θέση και για την ακρίβεια την τρίτη πίσω από το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Αυτό είναι καλό αν σχεδιάζετε έναν γάμο την άνοιξη, καθώς μπορείτε να πάρετε μειωμένες τιμές σε χώρους δεξιώσεων και διαθέσιμες ημερομηνίες σε ναούς και κτήματα.

nifi gamos mpouketo anoiksi

Στα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες ενός ανοιξιάτικου γάμου έχετε άπλετες επιλογές. Ένα λουλούδι πάνω στη μπομπονιέρα ή το προσκλητήριο αρκεί για να ολοκληρώσει το θέμα σε οποιοδήποτε χρώμα επιλέξετε. Όμορφο είναι οι λαμπάδες , τα λουλούδια για το στολισμό του χώρου, το μπουκέτο της νύφης να έχουν τα ίδια λουλούδια με αυτά που θα επιλέξετε για τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες.

nifi gamos anoiksi prosklitirio

Τα περισσότερα νυφικά είναι είτε από βαριά υφάσματα που θα σας ζεστάνουν είτε από πολύ λεπτά που θα σας κάνουν να κρυώσετε. Για ένα γάμο την άνοιξη επιλέξτε ένα νυφικό φόρεμα με ύφασμα ψιλό αλλά με λίγο χοντρή φόδρα σε strapless στυλ και δώστε του χρώμα με ζωνάρι στη μέση σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ, σιέλ, απαλό μοβ…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: provagamou.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια