Ποιο νυφικό χτένισμα να διαλέξεις ανάλογα με το φόρεμα σου!

Λίγος καιρός έμεινε για τον γάμο σου και το άγχος για να τα προλάβεις όλα και να είναι στην εντέλεια όλο και μεγαλώνει. Πέρα από όλες τις άλλες προετοιμασίες που έχεις να κάνεις όμως θα πρέπει να βρεις και το κατάλληλο νυφικό χτένισμα και μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σου.

Το χτένισμα που θα επιλέξεις παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο στο σύνολο της εμφάνισης σου με το νυφικό που θα φορέσεις. Το λάθος όμως που κάνουν πολλές νύφες είναι ότι κάνουν την κάθε επιλογή ξεχωριστά και δεν τα κοιτάνε σαν σύνολο.

Και κάπως έτσι καταλήγουν να κοιτάζουν τις φωτογραφίες του γάμου και να απορούν γιατί δεν επέλεξαν κάποιο άλλο hairstyle με την συγκεκριμένη λαιμόκοψη του φορέματος. Ποιο χτένισμα ταιριάζει όμως με ποιο φόρεμα;

Ποιο νυφικό χτένισμα ταιριάζει σε κάθε νυφικό ανάλογα με την λαιμόκοψη του!

Νυφικό με bateau λαιμόκοψη

bateau nufika idees gamos

Η συγκεκριμένη λαιμόκοψη είναι στην ευθεία και σταματάει ακριβώς στο οστό της κλείδας ή και λίγο πιο ψηλά. Το χτένισμα που ταιριάζει εδώ είναι οτιδήποτε έχει να κάνει με μαζεμένα μαλλιά. Μία εξαιρετική επιλογή είναι ένας χαμηλός κότσος από ανάποδη γαλλική πλεξούδα, με όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Νυφικό με έξω τους ώμους

nufika ekso omous xtenisma

Από τις πιο μοντέρνες προτάσεις για ακόμη μία συνεχόμενη χρονιά είναι τα φορέματα με έξω τους ώμους. Και σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι ένα χτένισμα που δεν καλύψει τους ώμους σου, γιατί αλλιώς θα χαθεί όλη η φινέτσα του νυφικού. Αν όμως δεν θέλεις να μαζέψεις τα μαλλιά σου μπορείς να κάνεις ένα faux bob χτένισμα με μπούκλες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: ediva.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια