Τι πρεπει να γνωρίζετε για τις βέρες γάμου!

Το να επιλέξετε βέρες δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Απαιτεί πολλή σκέψη και χρόνο. Πάνω απ’ όλα, είναι αυτό που ενώνει το ζευγάρι και θα φορεθούν από το γαμπρό και τη νύφη για ολόκληρη την έγγαμη ζωή τους, και ως εκ τούτου πρέπει να είναι κάτι που δεν θα βαρεθείτε να φοράτε.

 Το πιο σημαντικό όταν επιλέγετε βέρες είναι να αποφασίσετε με βάση τον προϋπολογισμό του γάμου σας. Η τιμή τους μπορεί να ξεκινάει από τα 200 ευρώ  ή μπορεί ακόμη και να ξεπερνά τα 2000 ευρώ αν πρόκειται για βέρες στολισμένες με πολύτιμους λίθους, διαμάντια κ.τ.λ. Το ζευγάρι θα πρέπει να εξετάζει σε ποιο βαθμό θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να δαπανήσουν για τις βέρες. Με βάση αυτόν τον προϋπολογισμό που έχει το ζεύγος κατά νου, αποφασίζει για το υλικό από το οποίο θα φτιαχτούν οι βέρες τους.

 Τα υλικά από τα οποία φτιάχνονται οι βέρες, κρατάνε στη πάροδο του χρόνου. Ωστόσο, οι πιο δημοφιλής βέρες είναι ακόμη εκείνες που έχουν κατασκευασθεί από το κλασικό 14Κ ή 18Κ κίτρινο χρυσό. Τα δαχτυλίδια χρυσού παραμένουν να είναι πολύ δημοφιλή τόσο για το γάμο όσο και για τον αρραβώνα.

 Οι βέρες από λευκό χρυσό κερδίζουν επίσης τη δημοτικότητα, έχουν πολύ κομψή εμφάνιση και δημιουργούν μια πολύ μοντέρνα αύρα. Επίσης, ο λευκός χρυσός, πηγαίνει αρκετά με άλλα κοσμήματα από ασήμι και πλατίνα, καθώς και με τα περισσότερα ρούχα.

 Η πλατίνα είναι ένα από τα δυσκολότερα μέταλλα και επίσης πολύ κατάλληλο υλικό για ένα γαμήλιο δαχτυλίδι. Είναι πολύ ανθεκτικό μέταλλο και ως εκ τούτου θα αντέξει τη φθορά λόγω χρήσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι πλατινένιες βέρες μπορούν επίσης να είναι ένα σύμβολο για τη διαρκή αγάπη που έχει ένα ζευγάρι, αν θέλει μια ρομαντική συστροφή στην επιλογή ενός γαμήλιου δαχτυλιδιού. Οι βέρες από πλατίνα μοιάζουν πολύ τις βέρες που είναι κατασκευασμένες από λευκό χρυσό, οι οποίες φαίνονται πολύ κομψές και καλαίσθητες. Οι βέρες από λευκόχρυσο είναι οι πιο ακριβές, ωστόσο, αν το ζευγάρι θεωρεί ότι είναι κάτι που θα φορεθεί μια ολόκληρη ζωή, τότε το κόστος πιθανότατα δεν θα είναι πραγματικά θέμα…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: weddingspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια