Το ιδανικό νυφικό για το ζώδιό σου!

Είτε η μεγάλη μέρα έφτασε είτε απλά ψάχνεις από τώρα με προσήλωση και ενθουσιασμό το πιο όμορφο φόρεμα που θα φορέσεις ποτέ στη ζωή σου η επιλογή είναι δύσκολη και οι εναλλακτικές πολλές. Το ιδανικό νυφικό για το ζώδιο σου είναι ο τρόπος να επιλέξεις κάτι που δεν θα σε “φορέσει” αλλά θα το “φορέσεις”.

Στην ημέρα του γάμου σου άλλωστε όλα τα φώτα θα είναι επάνω σου και εσύ θα ζήσεις την στιγμή που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται και κρατάνε στη μνήμη τους για χρόνια, ως μια πολύ όμορφη ανάμνηση. Το τελετουργικό έχει τις ρίζες του στην παράδοση γι’αυτό και εσύ θα αφήσεις το ζωδιακό σου χάρτη να σε καθοδηγήσει ακόμα μια φορά στη σωστή επιλογή νυφικού, αναδεικνύοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου.Ασχολήσου λοιπόν με τις υπόλοιπες ετοιμασίες, που πίστεψε με είναι αρκετές, και βρες παρακάτω το νυφικό που θα σε κάνει να λάμψεις την ημέρα του γάμου σου.

 12 μήνες, 12 επιλογές νυφικού για σένα!

Αιγόκερως

nufiko strapless aigokerws

Γεννήθηκες μέσα στο χειμώνα και έχεις μέσα σου την πειθαρχία και την σιγουριά. Σου αρέσει η απλότητα και το ιδανικό νυφικό για εσένα θα είναι κάτι σε ευθείες γραμμές,με την τρυφερότητα που σε διακατέχει να αναδύεται μέσα από λαμπερά αλλά μαλακά υφάσματα.

Δεν υπερβάλλεις στη ζωή σου γι’αυτό και στο γάμο σου χρειάζεσαι κάτι που να αναδεικνύει τη προσωπικότητα σου χωρίς πολλά “φρου φρου και αρώματα”. Με αυτό τον τρόπο έχει τη δυνατότητα να συνδυάσεις το νυφικό σου με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ χωρίς το τελικό αποτέλεσμα να είναι υπερβολικά φορτωμένο.Το strapless θα είναι ο σύμμαχος σου στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σου.

Υδροχόος

nufiko mini dantela

Είσαι πνευματώδης και ανεξάρτητη. Δεν σου αρέσει να σου λένε τι θα κάνεις και κάθε τάση της μόδας την ενστερνίζεσαι με το δικό σου μοναδικό τρόπο. Η μέρα του γάμου σου θα είναι η τέλεια ευκαιρία για να μετουσιώσεις την επαναστατικότητα σου με ένα φόρεμα διαφορετικό από τα άλλα.

Μην μείνεις σε ένα απλό μακρύ νυφικό αλλά πειραματίσου με διάφορα υφάσματα και δαντέλες ή ασύμμετρα μήκη.Μια ιδέα από τις πολλές που μπορείς εσύ να χρησιμοποιήσεις για το νυφικό σου είναι και η παρακάτω.

Ιχθείς

nufiko omi dantela

Είσαι ελεύθερο πνεύμα, δεν σου αρέσει να είσαι συμβατική και έχεις μέσα σου μια ανεμελιά. Το μποέμικο στυλ σου μπορεί να μετουσιωθεί σε ένα στιλάτο και ρομαντικό νυφικό, αυτή την ιδιαίτερη μέρα της ζωής σου ,χωρίς να αφήσεις το ανεπαίσθητο αλλά γοητευτικό σεξαπίλ σου στην αφάνεια. Διάλεξε ένα αέρινο ύφασμα με ριχτούς ώμους και δαντέλα για να αναδείξεις το στιλ σου χωρίς να πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στη φινέτσα του νυφικού σου.

Κριός

nufiko fourw tirantes

Γεννήθηκες στο μεταίχμιο άνοιξης και χειμώνα και έχει μέσα σου την τάση να βάζεις τη δική σου πινελιά στις τελευταίες τάσεις και να έχεις ένα ξεχωριστό τόνο σε κάθε look σου που σε κάνει μοναδική. Αγαπάς τη μόδα αλλά καταφέρνεις να την προσαρμόζεις πάντα στα μέτρα σου.

Ένα  απλό αλλά στιλάτο νυφικό με ξεκάθαρες γραμμές και κρυφές λεπτομέρειες που θα δώσουν τον προσωπικό σου στίγμα θα είναι η τέλεια επιλογή για τη μέρα του γάμου σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: ediva.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια