10 σημάδια ότι βρήκατε το ιδανικό νυφικό!

1. Χρησιμοποιείτε τον υπερθετικό βαθμό για να το περιγράψετε
Αν σας ενέπνευσε να περιγράψετε το νυφικό που μόλις δοκιμάσατε ως «το πιο όμορφο φόρεμα στον κόσμο», «το εκπληκτικότερο νυφικό που έχω δει ποτέ» ή απλά «το καλύτερο νυφικό», μάλλον βρήκατε την «αδελφή ψυχή» σας.

2. Σας φαντάζεστε να περπατάτε φορώντας το στον διάδρομο προς το μέλλοντα σύζυγος σας 

Εκείνος να είναι έκπληκτος από την ομορφιά του (και τη δική σας, βέβαια) καθώς σας κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω. Το κυνήγι του νυφικού τότε έχει τελειώσει.

3. Μόλις αρχίσετε να αναρωτιέστε που αλλού θα μπορούσατε να το ξαναφορέσετε

Απόλυτα φυσιολογικό, μην ανησυχείτε. Το να ψάχνετε τέτοιες ευκαιρίες στο μυαλό σας ακόμα κι αν ξέρετε καλά ότι  δεν μπορεί να συμβεί, σημαίνει όχι μόνο ότι σας άρεσε αλλά ότι το λατρέψατε.

4. Ξαφνικά όλα τα άλλα ρούχα ωχριούν μπροστά του 
Ακόμη και το σούπερ κολακευτικό vintage Chanel σακάκι που βρήκατε σε τιμή ευκαιρίας, δείχνει τώρα ανούσιο σε σύγκριση με αυτό το πανέμορφο ρούχο.

5. Μπορεί να μην είστε ο τύπος που συγκινείται εύκολα, αλλά αν δείτε τη μητέρα σας, την αδελφή σας ή την κολλητή σας φίλη με μάτια βουρκωμένα, έχετε βρει το δικό σας «ταίρι»

6. Είστε σίγουρη ότι το σώμα σας δεν έχει δείξει ποτέ ομορφότερο
Είτε πρόκειται για ένα φόρεμα-γοργόνα που τονίζει τις καμπύλες σας ή ένα λεπτό μεταξωτό μανδύα που κολακεύει το αθλητικό σας κορμί, σας κάνει να νιώθετε ότι η Gisele υστερεί μπροστά σας. Αν είναι έτσι, τότε δεν πρέπει με τίποτα να το χάσετε απ’ τα χέρια σας.

7. Το νυφικό σας μπορεί να μην είναι ροζ, αλλά το πρόσωπό σας έχει πάρει μια ρόδινη λάμψη
Θυμηθείτε το πρώτο ραντεβού με το αγόρι σας και πώς μπορεί να κοκκινίσατε απ’ τις φιλοφρονήσεις του. Εάν το νυφικό που μόλις φορέσατε σας προκαλεί την ίδια έξαψη και ταραχή, μην κάνετε δεύτερες σκέψεις για το αν είναι πλασμένο για εσάς και εσείς γι’ αυτό.

8. Όταν η γνώμη κανενός άλλου δεν μετράει
Μπορεί να σας μετατρέψει σε ένα είδος Bridezilla, γιατί αν εσείς το λατρέψετε, το καλό που τους θέλετε είναι να το λατρέψουν και όλοι οι άλλοι.

9. Το να μην βάλετε αυτό το νυφικό τη μεγάλη ημέρα φαντάζει πολύ επίπονο
Σίγουρα, ο γαμπρός είναι σημαντικός, αλλά αν δεν μπορείτε να φορέσετε αυτό το φόρεμα τι να τον κάνετε το γάμο;

10. Σαν να έχετε ερωτευτεί ξανά.
Αν νιώθετε ένα πετάρισμα στην καρδιά ή πεταλούδες στο στομάχι σαν αυτό το χτυποκάρδι που νιώσατε όταν για πρώτη φορά αντικρίσατε τον αγαπημένο σας, ήρθε η ώρα να πείτε το ναι και στο φόρεμά σας.

Πηγή: gamos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια