14 οργανωτικά tips για την προηγούμενη ημέρα του γάμου!

Έχετε σημειώσει το ένα πράγμα μετά το άλλο σε «to do» λίστες, αλλά τώρα, καθώς σε λιγότερο από 24 ώρες, παντρεύεστε, σας έχουμε όσα πρέπει να θυμηθείτε να κάνετε μια μέρα πριν.

1. Φάτε υγιεινά.
Ακόμα κι αν μια δελεαστική  πίτσα ή ένα σακουλάκι πατατάκια σας καλούν, μην υποκύψετε. Τηρήστε τη σωστή διατροφή, με φρέσκα φρούτα, λαχανικά και δημητριακά ολικής αλέσεως. Έτσι, δεν θα ξυπνήσετε μέσα στη νύχτα με καούρες.

2. Ετοιμάστε το τσαντάκι με προσωπικά είδη.
Χρειάζεστε ένα clutch που θα περιέχει τα απαραίτητα όπως κραγιόν και καθρεφτάκι, Ορίστε εσείς ποιο θα είναι το υπεύθυνο πρόσωπο που θα σας το μεταφέρει από εκκλησία σε δεξίωση, ακόμη και να το τοποθετήσει στη νυφική σουίτα ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας.

3. Πίνετε πολύ νερό.
Έχετε συνεχώς ένα κρύο ποτήρι νερό μαζί σας και μην ξεχνάτε να το χρησιμοποιείτε. Έτσι θα αποφύγετε την αφυδάτωση που το άγχος και η βιασύνη  μπορεί να προκαλέσουν.

4. Βάλτε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο.
Πείτε αντίο (προσωρινά) στο Facebook και στο να απαντάτε στα μηνύματα που σας βομβαρδίζουν. Γυρίστε το κινητό σας στο αθόρυβο ή παραδώστε το (επίσης προσωρινά) σε κάποιον άλλο.

5. Πράγματα στο αυτοκίνητο για τελετή ή δεξίωση.
Ετοιμάστε αποβραδίς το αυτοκίνητο που θα μεταφέρει τα αντικείμενα που θα χρειαστείτε την ημέρα του γάμου σας. Έτσι θα μπορείτε να ξυπνήσετε το πρωί χωρίς σκοτούρες.

6. Έχετε εύκαιρα μετρητά.
Έχετε  20 ευρώ  πρόχειρα για φιλοδωρήματα ή σε περίπτωση οποιασδήποτε έκτακτης ανάγκης της τελευταίας στιγμής.

7. Survival kit. Βάλτε μερικά «σωτήρια» αντικείμενα σε ένα νεσεσέρ, που ίσως σας φανούν πολύ χρήσιμα. Hansaplast, παραμάνες, παυσίπονα, τσιμπιδάκια κ.λπ.

8. Extra παπούτσια.
Πάρτε οπωσδήποτε μαζί σας ένα ζευγάρι αναπαυτικά παπούτσια γιατί μεταξύ τελετής και δεξίωσης ή για χορό στο πάρτυ, θα θελήσετε κάποια στιγμή να ξεκουράσετε τα πόδια σας.

9. Δείτε κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε.
Παρακολουθήστε μερικά αστεία βίντεο στο YouTube ή μια κωμωδία. Θα σας απαλλάξουν από οποιοδήποτε στρες και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.

10. Απολαύστε ένα Mani-Pedi.
Φροντίστε τον εαυτό σας, το αξίζετε. Γι αυτό, εκτός απ’ το απαραίτητο μανικιούρ-πεντικιούρ, ένα μασάζ ποδιών είναι ο ιδανικός τρόπος για να πάρετε την κούραση από πάνω σας. Δέκα λεπτά είναι αρκετά για να πατάτε στα σύννεφα.

11. Σιγουρευτείτε ότι τα  παπούτσια δεν σας πονούν.
Ακόμα καλύτερα, φροντίστε να εξασκηθείτε στο περπάτημα σε ευθεία γραμμή φορώντας τα μέσα στο σπίτι και να ελέγξετε τις αντοχές σας πάνω σε ψηλοτάκουνα αν δεν έχετε συνηθίσει να φοράτε.

12. Ζητήστε από κάποιον να συλλέξει τα δώρα.
Ο ρόλος του θα είναι να συγκεντρώσει όλα τα δώρα στο τέλος του γάμου και να μην χαθούν. Συνήθως κάποιο κοντινό συγγενικό πρόσωπο που να εμπιστεύεστε απόλυτα είναι και το ιδανικό.

13. Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες.
Βεβαιωθείτε ότι οι προμηθευτές σας, γνωρίζουν πότε και πού να εμφανιστούν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να τους δώσετε το όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου του προσώπου που θα φέρει σε πέρας τα διαδικαστικά.

14. Καλός νυχτερινός ύπνος
Ή τουλάχιστον προσπαθήστε να ξαπλώσετε μια αξιοπρεπή ώρα.

Πηγή: gamos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια