5 λάθη στην επιλογή της μουσικής του πάρτι σου!

Η μουσική της δεξίωσης είναι από τα βασικά στοιχεία επιτυχίας της ξεχωριστής αυτής βραδιάς, γι αυτό δώστε λίγη προσοχή
1. Το κομμάτι σας – απόφαση ζωής

Είναι όντως κάτι σημαντικό, αλλά όχι και για να σε απασχολεί με μανία και σίγουρα όχι για να μαλώσεις με τον σύντροφο σου. Μπορεί και ο dj να σας βοηθήσει – αν του περιγράψετε το στυλ σας ή κάτι χαρακτηριστικό της σχέσης σας – και αν ακόμη δεν καταλήξετε σε κάποιο από κοινού μπορείτε απλά να πείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και εκείνος να κάνει ένα remix!

2. Χόρεψε αρκουδάκι 
Μπορεί εσύ να ξετρελαίνεσαι για το χορό αλλά δεν σημαίνει ότι το ίδιο συμβαίνει και με τον σύντροφο σου. Μην επιμένεις, λοιπόν, στο πρόγραμμα να υπάρχουν ειδικά κομμάτια τύπου τάνγκο, μάμπο κτλ και προτιμήστε όσα μπορούν να είναι ευχάριστα και ξεσηκωτικά για όλους. Επίσης – και κυρίως – μην τον σέρνεις σε μαθήματα χορού με το ζόρι. Αν δεν θέλει, δεν θέλει. Αν δεν μπορεί, επίσης δεν μπορεί.

3. Η κομπανία
Το ότι ο ξάδελφος-αδελφός-φίλος σου ξέρει να παίζει κάποιο όργανο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τον αναγκάσετε να παίξει live στο γάμο σας καθώς ούτε όρεξη μπορεί να έχει ούτε και την άνεση να σας ζητήσει λεφτά να έχει. Με λίγα λόγια, μπορεί να φέρεις κάποιον σε δύσκολη θέση και να μην μπορέσει να σου αρνηθεί ενώ στην πραγματικότητα καθόλου δεν θέλει να «ντύσει» το πάρτι σου με μουσική!

Διαβάστε περισσότερα εδώ: gamos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια