5 τύποι φίλης που κάθε νύφη χρειάζεται!

Είναι πολύ πιθανό μετά το γάμο σου η σχέση με τις φίλες σου να αλλάξει..αλλά προς το παρόν ας μην το σκεφτόμαστε. Καλό είναι να αναλογιστείς την παρούσα στιγμή και ας επικεντρωθείς στις φίλες σου! Κάποτε κάποιος είπε «Δεν νιώθω λύπη για τη γυναίκα δίχως άντρα, αλλά για τη γυναίκα δίχως φίλες»! Και αυτό είναι ότι πιο σωστό έχουμε ακούσει στη ζωή μας!

Οι πραγματικές σου φίλες είναι αυτές που ήταν κοντά σου σε κάθε δύσκολη στιγμή! Και τώρα είναι αυτές που θα σταθούν δίπλα σου και στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωή σου..το γάμο σου! Και είναι αυτή η στιγμή που θα τις χρειαστείς περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Το WeddingTales συγκέντρωσε τους 5 τύπους φίλης που πιστεύουμε πως κάθε νύφη πρέπει να έχει κοντά της!

Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΙΛΗ
Είναι αυτή την οποία θα πάρεις τηλέφωνο όταν ο καλός σου δουλεύει μέχρι αργά ή απλά είναι πολύ κουρασμένος κι εσύ θα θες να βγεις, να πιείς ένα καλό cocktail και απλά να περάσεις καλά! Εεε αυτή είναι ο άνθρωπός σου. Είναι αυτή που προφανώς δεν έχει κάποια σταθερή σχέση, για κάμποσο καιρό, και φυσικά είναι εκεί για να απαντήσει το τηλέφωνο όποτε την πάρεις και θες να μιλήσεις, να γκρινιάξεις για τον αρραβωνιαστικό σου που δεν έχει ιδέα από προετοιμασίες γάμου και σου κάνει τη ζωή δύσκολη ή απλά για να γελάσεις και να ξε-αγχωθείς από την οργάνωση του γάμου σου. Και φυσικά είναι αυτή που είναι εκεί για να σου θυμίζει πως όσο καλά κι αν περνάς με τον αγαπημένο σου πάντα θα χρειάζεσαι μια βραδιά με τη φίλη σου!

Η ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ ΦΙΛΗ
Είναι αυτή η οποία θυμόταν ποιά ήταν η αγαπημένη σου γεύση παγωτό και στην έφερε όταν ήσουν φρεσκοχωρισμένη ή έκλαιγες για κάποια χαμένη αγάπη. Είναι αυτή που πάντα σου έστελνε ενθαρρυντικά μηνύματα στις πιο δύσκολες στιγμές σου και ποτέ δεν ξέχναγε να σου στείλει «καλό ταξίδι» πριν από οποιοδήποτε ταξίδι σου η «καλή επιτυχία» πριν από κάθε εξέταση ή συνέντευξη υπενθυμίζοντάς σου φυσικά πόσο καλή είσαι! Είναι αυτή που θα κάνει ακριβώς το ίδιο και τώρα που οι προετοιμασίες του γάμου θα αρχίσουν να σε πνίγουν και να σε αγχώνουν. Κι επειδή είναι μεγάλη fan της αγάπης είναι αυτή που θα σε αγκαλιάσει πιο σφιχτά από όλες την ημέρα του γάμου σου και φυσικά θα κλάψει περισσότερο από όλες..με δάκρυα χαράς εννοείται!

Η ΑΣΤΕΙΑ ΦΙΛΗ
Είναι αυτή που σε έκανε πάντα να γελάς, ακόμα κι όταν ήσουν στα πολύ κάτω σου, γιατί πάντα είχε την κατάλληλη ατάκα που θα σε έκανε να δακρύσεις από τα γέλια. Είναι αυτή λοιπόν η φίλη που τώρα, τον δύσκολο καιρό των προετοιμασιών του γάμου και ενώ στο μυαλό σου θα κάνεις συνεχώς υπολογισμούς για το πόσα λεφτά έχουν μείνει στο γαμήλιο budget σου ή για το κατά το πόσο το έχεις ξεπεράσει, θα σε κάνει να ξεχαστείς και να γελάσεις τόσο που θα ξεχάσεις τα προβλήματα του γάμου σου. Είναι αυτή η φίλη που πρέπει να την έχεις πιο κοντά σου από ποτέ τώρα που οργανώνεις το γάμο σου!

Η ΕΧΩ-ΤΗ-ΛΥΣΗ-ΓΙΑ-ΟΛΑ ΦΙΛΗ
Ακόμα κι αν πιστεύεις πως είσαι η καταλληλότερη για να λύσεις τα προβλήματά σου και κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει, πίστεψέ μας στην περίπτωση της οργάνωσης του γάμου σου, θα χρειαστείς μια φίλη για να της φορτώσεις μερικά από τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τα άγχη σου. Είναι αυτή η φίλη που είναι η πιο λογική στην παρέα. Είναι αυτή που θα σε βοηθήσει ακόμα και να φτιάξεις τις θέσεις των καλεσμένων σου για τη δεξίωση του γάμου σου. Κράτα την σαν φυλαχτό κοντά σου κατά τη διάρκεια όλων των προετοιμασιών του γάμου σου!

Η ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ ΦΙΛΗ
Είναι αυτή που την ξέρεις από τότε που πήγαινες σχολείο και παρέα μισούσατε τα αγόρια. Είναι αυτή που σε ξέρει σε όλη σχεδόν τη ζωή σου και σε ακολουθεί σε όλα σου τα βήματα. Είναι αυτή που δεν θα θες με τίποτα να χάσεις και αυτή που θα θες περισσότερο από όλες την ημέρα του γάμου σου αλλά και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου σου. Γιατί είναι αυτή που θα σου υπενθυμίζει με την παρουσία της και μόνο, πόσο μακριά έχεις φτάσει στη ζωή σου! Κράτα τη κοντά σου και μην ξεχάσεις να τσουγκρίσετε τα ποτήρια σας με σαμπάνια στη δεξίωση του γάμου σου και υπενθύμισέ της πόσα πολλά σημαίνει για εσένα. Είναι αναντικατάστατη!

Πηγή: weddingtales

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια