6 Υπέροχες ιδέες διακόσμησης για έναν ρουστίκ γάμο!

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν στο μυαλό τους μια πολύ ρομαντική εικόνα για τον γάμο τους. Υπάρχουν όμως πολλές κατηγορίες όσον αφορά την διακόσμηση της εκκλησίας και του κέντρου στο οποίο θα γίνει η δεξίωση. Άλλες επιλέγουν την boho διακόσμηση, άλλες προτιμούν την πιο αριστοκρατική και άλλες θέλουν έναν ρουστίκ γάμο!

Τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στην rustic διακόσμηση είναι το ξύλο και τα αέρινα λινά υφάσματα. Γενικότερα, θυμίζει λίγο τους γάμους που γινόντουσαν στις φάρμες του εξωτερικού, με την μόνη διαφορά ότι οι ιδέες που επικρατούν στις μέρες μας είναι πιο σικ.

Είναι από τα μεγαλύτερα trends για τους γάμους φέτος και από ότι φαίνεται έκλεψε με μεγάλη ευκολία την δόξα από τους boho γάμους. Πως μπορείς όμως να κάνεις μια ανάλογη και άκρως εντυπωσιακή διακόσμηση για αυτή την ξεχωριστή ημέρα;

Tips διακόσμησης για έναν εντυπωσιακό ρουστίκ γάμο!

Χρησιμοποίησε λινάτσα

diakosmisi trapezi gamou

Η λινάτσα είναι από τα υφάσματα που προανέφερα ότι χρησιμοποιούνται πολύ σε τέτοιου είδους διακόσμηση. Προσθέτει άμεσα μία ρουστίκ νότα σε οποιοδήποτε χώρο κι αν τοποθετηθεί, πόσο μάλλον αν την βάλεις επάνω στα τραπέζια ή αν την δέσεις στις καρέκλες του κέντρου δεξίωσης.

Με την λινάτσα ταιριάζουν απόλυτα τα λουλούδια, διακοσμητικά ή μη, και τα ασημένια αντικείμενα. Οπότε φρόντισε να κάνεις τον κατάλληλο συνδυασμό!

Επέλεξε λευκά κεριά

keria rustic gamos

Τα κεριά είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για όσες θέλουν μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα. Επειδή όμως είπαμε ότι επικρατεί το ξύλο και γενικότερα το μπεζ καφέ χρώμα, καλό θα ήταν να φωτίσεις λίγο τον χώρο επάνω στα τραπέζια με μερικά μικρά λευκά κεριά. Βάλ’τα στο κέντρο από κάθε τραπέζι και ολοκλήρωσε την εικόνα με απλές συνθέσεις λουλουδιών ή κλαδιά ελιάς.

idees roustik gamo ediva.gr

Αν ψάχνεις τρόπους για να εντάξεις το στοιχείο του ξύλου στο design του γάμου σου μπορείς κάλλιστα να βάλεις έξω από την εκκλησία δύο ή και περισσότερες ξύλινες καρέκλες, διακοσμημένες με λινάτσα και όμορφα αποξηραμένα λουλούδια σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του μωβ και του ροζ…

Δείτε περισσότερα εδώ: ediva.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια