Δες πώς θα λύσεις την σπαζοκεφαλιά του «πότε θα παντρευτούμε»!

Τι θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν σας:
*To budget: Ως γνωστόν, οι καθημερινές είναι πιο οικονομική επιλογή από το σαββατοκύριακο όπως επίσης οι πρωινές και οι απογευματινές ώρες συγκριτικά με τις βραδινές. Ακόμη και η εποχή μπορεί να παίξει ρόλο: η άνοιξη και το καλοκαίρι έχουν περισσότερους οπαδούς έναντι του φθινοπώρου και του χειμώνα.
*Οι καλεσμένοι: Αν έχετε σεβαστό αριθμό καλεσμένων από επαρχία ή εξωτερικό θα ήταν επίσης καλό να αναζητήσετε ημερομηνίες μακριά από γιορτές και αργίες όπου η ζήτηση εισιτηρίων και οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία είναι μεγαλύτερος μπελάς με το κόστος πιο ανεβασμένο.

*Δυνατότητα άδειας: Το κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τις δικές του περιόδους επαγγελματικού φόρτου και ηρεμίας. Με βάση αυτό προσπαθήστε να ορίσετε την ημερομηνία που θα εξυπηρετήσει εσάς και τον σύντροφο σας.
*Προσωπική προτίμηση: Ρόλο μπορεί να παίξει ακόμη και η αντοχή σας στις θερμοκρασίες κάθε εποχής, και μην το θεωρείται καθόλου αμελητέο. Είναι κάποιες και κάποιοι που κρυώνουν πάρα πολύ και η ιδέα του χειμωνιάτικου γάμου τους τρομοκρατεί. Άλλοι, πάλι, παθαίνουν αλλεργία με τις υψηλές θερμοκρασίες και το ότι θα ιδρώνουν τους φαίνεται εφιαλτικό.         
Πηγή: gamos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

σχόλια